Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori, hogy így alakul egy hosszú kapcsolat vége?
Figyelt kérdés
A csaj még mindig teljesen odavan a barátjáért, viszont a pasi már másba szerelmes, mégsem szakít. Inkább arra vár, hogy a csaj tegye meg, és (valószínűleg ennek érdekében) bunkón viselkedik vele. (Pl. nem kíséri haza, amikor az alapvető lenne, próbálja lerázni vendéglőben, hogy menjen csak haza, ő még marad a barátaival szórakozni.) Végül a csaj szakít, de ő szenved, mert még mindig szereti.2014. aug. 6. 20:03
1/15 anonim válasza:
Na ez az egyik legnagyobb hülyeség,én nem tennék ilyet egy lánnyal sem,szakítanék vele és nem aláznám így meg.
2/15 anonim válasza:
Gyakran előfordul, tapasztalatból mondom. ;)
3/15 anonim válasza:
Gusztustalan dolog!
Miért nem lehet őszintének lenni azzal a lánnyal, és még a fickó lesz a szent meg a szegény szerencsétlen mert őt kidobták...
Süllyedjen el az ilyen, nekem is jutott ilyen fickó, de meg is kapta a magáét, ha az utcán észrevesz átfut a túloldalra...
Sajnállak kérdező.. :/ :(
4/15 anonim válasza:
Én lehet, hogy csak azért sem szakítanék a lány helyében, mert ez a bunkó nem érdemli meg, hogy megkönnyítsem a dolgát.
5/15 anonim válasza:
Ahogy látom elég gyakori.
Én is úgy gondolom, hogy gerinctelen, bunkó dolog.
6/15 anonim válasza:
Igen, elég gyakori....velem is ez volt! Mikor én kértem, hogy beszéljünk minden nap telefonon, vagy facebook-on akkor mindig fáradt volt. A mostani nőjével pedig még fél egykor is beszél, mert látom hogy fent van facebook-on. Egy hónapig nem beszéltünk, nem szakítottunk, és facebook-ról kellett megtudnom hogy neki másik nője van. Akivel ráadásul aznap jött össze, amikor mi találkoztunk volna! Úgyhogy igen elég sok ilyen gyökér van! De remélem visszakapják majd! Én
7/15 anonim válasza:
,,A szeretet olyan, mint a bumeráng, mindig visszatér. Lehet hogy nem mindig attól az embertől, akinek adott, de akkor is visszatér. És sokszorosan." De szerintem nem csak a szeretettel van így... ;)
8/15 A kérdező kommentje:
3-as! Azt hiszem pont az az oka az ilyen gerinctelen viselkedésnek, amit te írtál. Hogy nehogy már a pasira mondják azt később az ismerősök, rokonok, hogy őmiatta lett vége, ő tiszta akar maradni, mint a hó. Biztos vagyok benne, hogy a srác majd kiugrott a bőréből örömében, amikor a lány közölte vele, még ha leplezte is.
2014. aug. 6. 21:08
9/15 anonim válasza:
Egyértelmű kérdező, nem elég annak a szegény lánynak feldolgozni a szakítást, még meg is gyötrik előtte...
igazi fé..g az a srác..
10/15 A kérdező kommentje:
Amúgy mit csináltál azzal a sráccal, hogy ennyire fél tőled, ha meglát az utcán elmenekül? :D
2014. aug. 6. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!