Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, mocskosul igénytelen, rendetlen, lusta a barátnőm, de ha szólok én kapom az ívet tőle, mintha én lennék ilyen?
Összeköltöztünk egy ideje és mindig én pakolok, takarítok, én szólok, hogy valami retkes, stb. Nem érti mi a bajom, miért vagyok boldogtalan, morog, puffog viszont, ha szólok, most is ilyeneket mond:
"önző disznó vagy, azt se tudod, hogy mi az, hogy szeretni, megy az általános nyavajgás"
Egyszerűen elegem van már.
Annyit tettem érte, hogy egy normális nő a seggemet nyalná ki hálából, ez a csaj meg csak megaláz.
Gondolom mindenképp el kell költöznöm tőle. Pedig próbáltam megmenteni ezt a kapcsolatot...
Nem igazából egy ideig működött a kapcsolat, de volt egy erős határ pár hónapja amikor éreztem, hogy már nem tisztel férfiként.
Itt már nem tudtam mit tenni, várok a lehetőségre, hogy elhúzhassam a belem, de basszus nem tudom.
Hát, ha rendesen megfürdik, akkor az :D
Igazából.
Tudod mit szoktak az ilyenekbol csinalni :D
Aszta, odatett a pultra 5 dezodort. És itt hisztizel miatta. Gondolom együtt generáljátok a balhét, te sem vagy 100-as. Meg így beszélsz:
"ezeket a szarokat amiket behozott vigye már ki" :DDD
Azóta mi lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!