Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a sok szakítás?
hm... Én amióta ismerem a férjem baráti körét, 4 éve, ott csak 1 csaj van, aki már a 3. pasit fogyasztja. )amióta én bekerültem) Mindenki másnak ugyanaz a párja.
7 barát + párjaikról van szó amúgy.
Az én barátnőim közül alapból kettőnek semmilyen párkapcsolata nincs évek óta. Az egyik azóta van egyedül amióta az 5,5 éves kapcsolata véget ért a vőlegényével. Ez a legutolsó szakítás amiről tudok a környezetemben.
A másiknak 7 éve ugyanaz a párja, a 4. lány meg évek óta jegyben jár a vőlegényével.
A 2 legjobb barátom közül az egyiknek most van barátnője 1,5 éve, de előtte 2,5 évig járt egy másikkal, az előtt meg 3 évig menyasszonya volt akitől lett 2 gyereke is.
A másik barátomnak pedig épp reménytelen szerelme van. Ő is szingli.
Hát ennyi. Én mostanság nem látok sok szakítást. Még a 4 éve házas sógornőmék is együtt vannak, pedig orrba szájba megcsalják egymást a férjével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!