Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlélési tanács? F
Figyelt kérdés
Mielőtt bárki megjegyzi igen egy érzelmi roncs vagyok.
Másfél hete szakítottam a barátnőmmel (igen az én döntésem volt), mert elég csúnyán megbántott és hazudott nekem (ezt most hadd ne részletezzem), de azóta szinte majdnem minden este elkap a sírógörcs, főleg ilyenkor nyáron, mikor egy kicsit szabadabb lehetek. De azóta valami mindig hiányzik és nem érdekel a szex sem csupán az összebújás, meg az amikor reggel egymás mellett ébredtünk. Fél évig voltunk együtt nekem az első kapcsolatom. Nagyon szerettem képes lettem volna leélni vele az életem is ha úgy hozta volna a sors. Próbáltak a barátok elhívni bulizni, bemutatni csajoknak, de leráztam az összeset, mert mindig csak rá gondolok és tudom, hogy nem ment volna. Még mindig szeretem de ezek után én már nem tudok rá nőként tekinteni és megbocsájtani neki. Most mit tegyek, hogyan verjem ki a fejemből? Amint hallottam neki se könnyebb, de ez nem vigasztal, inkább csak mégjobban elszomorít.
Másfél hét az nagyon rövid idő......még sok időnek kell eltelnie hogy jobban érezd magad, de ne aggódj, ahogy telnek múlnak a napok, hetek, ha icipicit is, de egyre könnyebb lesz. Nem hiäba mondják, hogy az idő minden sebet begyógyít.....most mivel még nagyon friss a szakítás, nem is reagálhatnál másképp, hiszen szeretted......menj, sportolj, kapcsolódj ki, keresd a haverok társaságát és hidd el idővel könnyebb lesz :)
2014. jún. 16. 01:12
12/19 anonim válasza:
átérzem a helyzeted valamilyen szinten. vagyis nekem az exem jönne, hogy bocsi stb kezdjük újra nemet mondanék neki pedig még szeretem valamennyire mindig de ahogyan szakitott meg előtte utána amiket csinált nem tudnám neki megbocsátani. szerintem másik lány lenne a megoldás de nem eza berugva buli wc be alkotunk valamit helyzet hanem akit igazán szeretnél ennek már vége tovább kell lépned
2014. jún. 16. 01:15
13/19 A kérdező kommentje:
Sose hazudott, ez volt az első. Mindig azt mondta, hogy azért jó velem, mert mindent meg lehet beszélni és jól alkalmazkodok minden helyzethez. Hát sajnos most tévedett...
2014. jún. 16. 01:15
14/19 A kérdező kommentje:
Kevés lány van, aki megfog, ő utána is 8 hónapig tepertem, mire eljött velem randira, de utána sima ügy volt. Fiatal vagyok, de már nem 16-17 éves és sokaknak manapság már ilyen korban van kapcsolatuk.
2014. jún. 16. 01:18
15/19 anonim válasza:
Egy kapcsolat alapja a kolcsonos bizalom, o hazudott neked, te mar nem bizol benne. Innentol mar sajnos nincs mirol beszelni. Meg ha ugy is alakulna, hogy valamilyen oknal fogva osszejottok, az mar nem ugyanaz a kapcsolat lenne. Nem biznal mar benne es csak tonkre mennel megjobban. En azt tanacsolom, hogy jusson mindig ez az eszedbe, hogy mi tortent es, hogy ez mar nem lenne igy jo. Hidd idovel megszilardulsz es maskepp latod majd a dolgokat. :)
2014. jún. 16. 01:26
16/19 anonim válasza:
Én is frissen szakítottam. Sz.r, de amikor elkezd hiányozni, visszagondolok arra, hogy milyen lenne megint vele. És rájövök, hogy jól döntöttem. A sok kis közös dolgunk, a szokások stb. persze nagyon hiányoznak. Én ajánlanám, hogy beszéld ki, találj egy jó barátot, vagy többet, aki pár hétig elviseli, hogy megjegyzéseket teszel, hogy xy-szal mindig idejártunk, vagy xy ma nagyon hiányzik. Az segít. És foglald el magad. Én a végső, döntő beszélgetésre készülök... szerencse, hogy másnap nem kell otthon lennem egyedül, helyette egész héten programom van.
2014. jún. 16. 03:05
17/19 anonim válasza:
Én a volt barátommal voltam így, mostanáig. Én sem bírtam elfelejteni, habár én szakítottam vele. De most végre alakulóban van egy új kapcsolat és csak rá gondolok, az exem nem is jut az eszembe. Ezt csak egy új lánnyal tudod elérni :)
2014. jún. 16. 14:06
18/19 anonim válasza:
Nézzél valami szórakoztatott :D Ennél jobbat nem tudok tanácsolni :D
2014. jún. 17. 20:13
19/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, de volt 1 apróság, amit barátnőm elfelejtett említeni, mert attól félt, hogy így is szakítok vele, hiába kértem meg, hogy mindent mondjon el részletesen. Így egy kicsit másabb a helyzet és tudom, hogy igazat mond, mert egy barátom is megerősítette. Végül is most nem tudom mi lesz, a találkozó végén megöleltük egymást, neki könnyes volt a szeme és megbeszéltem vele, hogy holnap megkeresem. Így igazából már nem is nagyon rá haragszom, hanem egy ismerősömre. Remélem azért megbocsájt nekem is ha én megtudtam neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!