Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt csajom másfél hónappal a szakításunk után már mással dug. Normális ez?
A szakítás közös megegyezésen alapult, én voltam az aki felhozta. Nem mentek már jól a dolgok közöttünk és szerelmesek se voltunk, de azért együtt voltunk 1 évet. Most tudtam meg,h egy csávóval megismerkedett egy hete és már d*gnak. Nem izé ez? Én is ismerkedem lányokkal de azért.. odáig még nem jutottam. Neki én voltam az első(nekem is ő)
19 évesek vagyunk
ketteskével értek egyet.
Csak piszkálja az egódat, hogy ő talált hamarabb mást, és nem te...hát szopacs.
Amúgy nálam is volt olyan, hogy 1 hónap után lelépett a pasi akivel jártam, és bő fél év múlva már menyasszony voltam. Másfél évre rá találkoztam az exxel teljesen véletlenül, és vérig volt sértve hogy 1 hónap és férjhez megyek... amúgy ő kérdezte hogy van e valakim.... sértődött volt, mert neki a 2 év alatt nem volt senkije....
Te is ilyen vagy....sajnálod az exedtől a boldogságot mert neked nincs....
Nem vagytok már együtt. Akkor nem mindegy? :D
Én se szoktam sokat szarozni ezzel, de ettől még nem vagyok ribi. :)
Két okból lehet ez magamból kiindulva. Ha megviselte a szakítás, akkor vagy így akar rajtad túlleni, vagy tényleg maximálisan leszarja mi van veled és élvezi az életet. :)
Én a megviselős szakításom után már két hónappal mással szexeltem, de csak szex volt. Egy másik kapcsolat vége után pedig fellélegeztem és belevetettem magam a szórakozásba, egy hónapra rá volt már más szexpartnerem. Ennyi, nem kell ezen ennyit filóznód, pláne nem lenézned. Örül, hogy jól érzi magát, te meg keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!