Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha egy férfi szakít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi szakít egy nővel, megalázó, ha a nő keresi és próbál békülni?

Figyelt kérdés

2014. jún. 4. 11:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

9

Sajnos egyetértek veled.

Amikor az elején én is bizonytalan voltam, nem tudtam még, mit akarok tőle, addig mindent megtett értem. Most már szerelmes vagyok, így már nem is vagyok annyira izgalmas.

2014. jún. 4. 12:31
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

Nem izgalmas, te egy idióta vagy! :) Megunta a hisztidet ennyi! Az nem kihívás, hogy idegesítő voltál! Még a végén ő lesz a rossz, mert te hisztiztél, és ő megunta... Álljon már meg a menet!!!

22/F

2014. jún. 4. 13:13
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
A kuncsorgás, könyörgés nem csak szánalmas, de igen megalázó is. Akárki is szakított. Ha kellenél neki akkor nem szakított volna. Így mi értelme keresni? Csak leégeted magad.
2014. jún. 4. 19:16
 14/18 A kérdező kommentje:
Igne, kuncsorogni, könyörögni nem szeretnék. Más megoldást pedig nem tudok. Viccesen sem indíthatok, az szánalmas és komolyotlan. Akkor inkább a semmi.
2014. jún. 4. 19:26
 15/18 anonim ***** válasza:

Az a baj, h ez egy ördögi kör.

Ha keresed, bármilyen indokkal, sok leszel neki.

Hagyd most egy időre mindenképpen. Ha hiányzol neki, hidd el keresni fog. (Feltéve, a eléggé megismertétek egymást)

Milyen hosszú volt a kapcsolat?

2014. jún. 5. 23:44
 16/18 A kérdező kommentje:

Négy hónap, de az nagyon intenzív. Rengeteg időt töltöttünk egyet.

Meggyőztem magam, hogy felszívódom.

Már kezdi felfogni az agyam, hogy ez nem egy rossz álom, hanem ezentúl nélküle kell élnem. :((((

Nem keres, és ez azt jelenti, hogy nem vagyok neki fontos. :(

Köszönöm a választ mindenkinek.

2014. jún. 6. 15:13
 17/18 anonim ***** válasza:

A sógoromnak 6 hónap kellet a felismeréshez... :)

Saját tapasztalatom, h minél intenzívebb egy kapcsolat annál hamarabb véget ér. Az egyik fél mindig megcsömörlik.

Én is hasonló helyzetben vagyok... most lassítom a dolgokat. nehogy rám unjon, de érzem, h vége lesz.

Azt mondtam magamnak, ha kilép az életemből, akkor annak úgy kell lennie, megadtuk egymásnak ami kell, és nem tudunk tovább egymás javára lenni. Hiszem, h semmi sincs véletlen, és a következő szerelem már elő van készítve a számomra, és ez izgalommal tölt fel.

2014. jún. 6. 15:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Én azt tanácsolom, hogy NE keresd többé. Értelmetlen. Tapasztalatból mondom. Csak rontasz a helyzeten. Ilyenkor iszonyú nehéz elfogadni a tényt, hogy kiábrándult belőled, de próbáld meg.

Tereld el a gondolataidat. Pl. kezdj el olvasni egy könyvet, amit már régóta tervezel, vagy nézz meg egy filmet - de lehetőleg ne szerelmeset, hanem egy horrort vagy krimit, ami arra a másfél órára teljesen kizökkent. És ha túl vagy a nehezén gondold végig, hogy mit tanultál ebből a kapcsolatból. Amíg nem vonod le a következtetéseket, addig újra el fogod követni ugyanazokat a hibákat a következőnél is. Ha objektíven tudsz már erre gondolni - nem kerülget a sírás az emlékektől - akkor készen állsz majd egy új szerelemre. És találni fogsz mást, ez biztos. Én 10 évig aktívan kerestem, és közben csalódtam is rengeteget, magam alatt voltam hónapokig, de aztán megtaláltam az igazit!

Amúgy meg ha Ő is lenne számodra az igazi, akkor is csak úgy működhetne a dolog, ha közben mással/másokkal is jársz, szerelmes leszel újra, levonod az új következtetéseket, tapasztalatokat gyűjtesz. Pár év múlva ha úgy kell lennie, akkor össze fogsz vele jönni, de most szerinted mi változna, és meddig tartana? Ne akarj még többet szenvedni, és ne járasd le magad előtte. Többre is fog becsülni, ha látja/tudja, hogy más pasi szerelmes beléd. Mert majd akkor elgondolkozik, hogy vajon neki mi is volt veled a problémája. De lehet, hogy addigra meg már téged nem fog érdekelni, mert az új szerelmed fontosabb lesz.

2014. jún. 13. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!