Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/15 A kérdező kommentje:
Olyanok írjanak,akik nem viccelnek!!
Nem tudjátok,hogy milyen rossz!!Ma voltunk együtt 2 hónapja,nagyon szép ajándékot kaptam(szakítottunk)ennél jobb ajándékot soha nem kaptam!!:( ;( Vele voltam a legboldogabb..
2014. ápr. 22. 18:03
12/15 anonim válasza:
2 hónap, azaz kemény 8 hét? Jajj Te szegény de sajnállak, hát ez katasztrófa, világvége...
13/15 anonim válasza:
2 hónap.:( jaj, tragikus. engem 8 év után dobott ki a párom, most hasonlitsd össze a kettőt.
14/15 anonim válasza:
1. Az ember 13 evesen is lehet szerelmes! 2. Lehet, hogy nektek 2 honap nem tunik soknak, de itt nem rolatok van szo, ugyhogy es itt a kerdezo erzeseit kene figyelembe venni!
Tudom, nagyon nehez, probalj meg enni, de ne eroltesd ha nem megy! Persze azert ne koplalj mert az meg nem egeszseges. Par nap mulva jobb lesz!:)
15/15 Gyémántlány válasza:
Ha gondolod, írj privátot, én is fiatalon kezdtem a dolgokat, és maximálisan átérzem a problémádat! Szívesen beszélgetnék veled, mert amikor velem történt hasonló, engem sem értettek meg a többiek. Tudom, milyen érzés, amikor az emberek kígúnyolnak, azt hiszik, neked nem fájhat, pedig igenis fájhat, nagyon is! Keresd a napokban azoknak a társaságát, akikkel jól érzed magad, és akik meghallgatnak, megértenek. Kemény hetek állnak előtted, de át fogod vészelni! Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!