Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan vessek véget egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vessek véget egy hosszú kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Lassan másfél éve járok egy fiúval. Sokan mondták, hogy hazug és bántani fog, de én bele mentem a kapcsolatba és szerelmes lettem. De a fiú nem egyszer megütött engem, ittasan fellökött, sok ember állította, hogy megcsalt, amit nem hittem el, de már kezdem elhinni a dolgot.

A probléma az, hogy szeretem. Nem tudok szakítani vele, nem tudom nem észre venni, egy suliba járunk stb.

Sokszor voltunk már külön, de nem bírtuk egymás nélkül 2 hétnél tovább. Lesz*rnám, de felkeres és könyörög, hazudgál én meg nem tudom mit tegyek most. Kérlek segítsetek.

17/L

2014. ápr. 21. 10:11
 1/4 anonim válasza:
Állj a sarkadra és küldd el a fenébe! Engem egyszer ütne meg fiú biztos hogy a karját törném el!!
2014. ápr. 21. 10:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, ez sose lesz jobb, csak egyre rosszabb. De hogy is vagy képes szeretni őt, ha megver? Ezt áruld már el nekem!
2014. ápr. 21. 10:32
 3/4 A kérdező kommentje:
első szerelem... naiv vagyok és szépen beleszerettem abba, amit hazudik/hazudott nekem
2014. ápr. 21. 10:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Dobd ki.

Csak te tudod kidobni.

2014. ápr. 21. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!