Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzak fel egy szakítást?
Nem elfutni akarok a dolog elől, hanem feldolgozni, hogy utána meg tudjak nyílni másnak. 8 hónap után egy hete hagyott el. Minél előbb szeretnék rajta túl lenni. Úgy éreztem, hogy nem bírnám ki egyedül, kapóra jött egy hétvége a barátaimmal. Most viszont nem érzek semmit. Se bánatot, se hiányt, se azt, hogy egyáltalán akarnék valaki. Ez normális?
(Ez életemben a második. Az előző után 8 hónapig sírtam, próbáltam visszaszerezni, mert nagyon szerettem.)
Félek, hogy csak eltemetem magamban a dolgot.
Köszönöm az eddigi válaszokat is!
Szerintetek, ha elsétálnék arrafelé, amerre a szép és kevésbé szép emlékek kötnek minket?
akkor mi lenne ? Semmi.
Az a lényeg h eltereld róla a gondolatodat nem az h rátereld...
azzal, hogy írnék róla, ahogyan tanácsoltad (és jónak is tartom a dolgot), azzal is ráterelném a gondoltaimat, nem pedig róla el.
az, hogy eltereljem, azzal nincs is gond, hanem mintha direkt menekülnék előle, nem mernék rágondolni, hogy ne fájjon. félek, hogy később még visszaütne a dolog.
ácsi.
Írd ki magadból stimmt?
És képzeld el a jövődet.
Ahol fogod egy másik fiú kezét sétáltok a tó partján mosolyogsz rá, odabújsz hozzá, szereted biztonságban vagy mellette, boldognak érzed magad mellette, és ő nem az ex pasid hanem más.
Kalandozz el , a jövődet illetően és próbáld meg valóra váltani.
Ha el is mész majd arra, vedd úgy, hogy "Az akkor volt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!