Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve nem találok munkát, és a barátnőm is el akar hagyni, most mit csináljak? Bővebben lent.
Sziasztok! 28 éves vagyok, 2 éve fejeztem be a főiskolát. Tavaly ilyenkor kezdődött egy nagyon szép kapcsolatom egy kedves lánnyal, de most úgy látszik vége. Az ok: Nincs munkám és Ő szerinte nem is akarom nagyon, hogy legyen, így nem érzi mellettem biztonságban magát. Pedig: Minden nap küldözgetem az önéletrajzom, voltam idén már 4 (!!) állásinterjún, de utána mindenhonnan csak elutasítás jött. Ez így történt most Szerdán is, és összeroppantam egy kicsit. Felhívtam barátnőmet, de erre ő is belém rúgott, hogy "Ezt magadnak köszönheted, miért nem vállalsz el mindent?"
Hát már gyári munkára (Szalag, 3 műszak) is adtam be, de már végső elkeseredésemben. Két szakmám van: informatikus és kommunikátor. Egyikben SEM találok munkát! Most hogy legyen? Nekem ez a lány NAGYON fontos, szerelmes vagyok belé, vele el tudnám képzelni az életem hátralévő részét (súlyos szavak, tudom), de ez a mostani helyzet kikészít. A lány is 28 éves, Mindketten Dunántúlon élünk. Bocs ha kicsit keszekuszán fogalmaztam, de remélem érthető volt.
Igen "Aki menni akar azt el kell engedni" de itt kicsit bonyolultabb a dolog. Szeretek valakit teljes szívemből, és beleőrülnék, ha elveszítem.
Tudom, hogy nem ezt szeretnéd most olvasni, se sajnos ez a lány nem neked való. Leírom az én/mi sztorinkat.
A párom 1 éve munkanélküli, 30 éves férfi. Én 25 éves nő vagyok, Nekem szerencsére Van munkám. Amikor őt kirúgták teljesen összeomlott, már 15 éve dolgozott a cégnél, Azt hitte itt fogja leélni az életét. Se sajnos leépítés volt, és neki mennie kellett.
A lényeg az, hogy mindez 1 éve történt, azóta jóformán az én fizetésemből élünk meg, ami nem baj, mert elvagyunk egész jól. :) De ami a legfontosabb, hogy ez az 1 év alatt egyszer sem fordult meg az a fejemben, hogy elhagyjam őt, amiért nincs munkája. Szeretem, és jóban-rosszban kitartunk egymás mellett. :)
Szóval ez a lány egyáltalán nem hozzád való! Keress egy másikat, aki nem csak akkor szeret, ha minden happy. :)
Hidd el, ez lesz a legjobb. Persze Nagyon sz*r érzés lesz, mert biztos Nagyon szereted, se pár év múlva majd visszagondolsz, és rájössz, hogy jól döntöttél. :)
Sok sikert! :)
A lányt nagyon leszólók kedvéért elmondom, hogy nem biztos, hogy a lánynak nincs igaza.
Az elmúlt évben 2 EU-s program is volt fiatalok munkábaállásának támogatására, lehetett volna indulni.
Nekem kellett volna egy fiatal informatikus, de a kérdező nem válaszolt arra, hogy milyen papírja, ismeretei vannak.
Szóval nem biztos, hogy annyira összetöri magát a munkakeresésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!