Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a pasid megpofozna szakítanál vele?
ez így még mindig kevés körülmény.. én is pofoztam meg viccből, hogy kapjon már észhez egyszer az exem, de akkor vmi nagy balhé volt és rugott, harapott, csípett...
én meg szó szerint finoman adtam neki pofont..
aztán nagyon megbántam és mondtam ha még egyszer akármilyen gyengén is megütöm hagyjon el.
hiába volt olyan gyenge amit egy újszülött sem vesz észre.. a felindulás érzése meg az, hogy megtörtént nekem tökre rosszul esett. persze sztem ő is észbekapott. hiába volt minimális a fizikai ütés.. a lelki ütést megérezte az tuti. eléggé fagyos lett utána a hangulat és abbahagytuk a veszekedést:)
ha a kérésemre csinálja, akkor nem.
ha magától, akkor igen.
igen
én már házas vagyok el is válnék
/ nagyon kevés kivétel van...sokkot kapok trauma miatt..stb emiatt ad egy pofont ( nálunk ezt tanították elsősegélyen, ha a szép szó nem hazsnál és akadályoz a valós segítségnyújtásban), vagy ha én kérem...de most a klasszikus pofont nem bocsájtanám meg/
Ha a pasim megpofozna, 15ször szúrnám agyon.
ÉS esküszöm az Istenre, hogy nem viccelek.
Ha valaha eljutnek arra a szintre, hogy megpofozzam a baratnömet, elötte inkabb en szakitanek vele, de nem ütnem meg.
Ha olyat tesz, amiert megerdemelne, akkor ugysincs ertelme a folytatasnak. Azt meg egy nö sem fogja elerni, hogy atlepjem azt a hatart. Onnantol kezdve hogy varhatnam el, hogy tiszteljen, bizzon bennem, gyengeden hozzam simuljon?
Azonnal. Kérdés és magyarázkodás nélkül. Csak ha veszélyhelyzetből ragad ki, az életedet menti meg azzal, akkor engedélyezett a pofon, vagy szükség szerint erő alkalmazása.
Remélem nem gondolod hogy szeret ? hogy csupán szerelemből pofoz meg ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!