Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagyott, de szeretnék vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott, de szeretnék vele lenni. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
A párom elhagyott másfél év után. Nagyon szerettem, azt mondta már nem szeret és nem érzi jól magát velem. Egyik nap még jó volt (úgy tűnt) a másik nap már ezt mondta. Azóta nagyon megváltozott nem törődik semmivel hanyagolja a dolgait, kötelességeit. Miért van ez? Veletek volt ilyen? Van még esély? Ha nem hogy tehetném magam túl rajta? Még mindig iszonyatosan szeretem

2014. febr. 21. 10:15
 1/5 A kérdező kommentje:
Úgy érzem nem tudom túl tenni magam rajta. Eljárok, hogy ne gubózzak be, de folyton rajta jár az eszem. Valójában nem is tudom, hogy túl akarok e lenni rajta
2014. febr. 21. 10:19
 2/5 anonim válasza:
Szerintem ne keressed.. most azzal teszel a legtöbb jót ha hagyod! Lehet, hogy csak elege lett valamiből! Ha szeret téged akkor keresni fog! Tudom nagyon nehéz azt az időt kivárni, de ha fontos vagy neki akkor keres!
2014. febr. 21. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor megszakítók minden kontaktot,még a telefonszámát is törlöm.Elfelejtem!!!!Átmegyek jéghegy üzemmódban.Tartom magam annyira értékes embernek,hogy ne sírjak senki után.Él még pár milliárd ember,tudok válogatni.
2014. febr. 21. 10:40
 4/5 anonim válasza:
Ha igazán szeretsz valakit akkor szerintem ez nem olyan egyszerű..!
2014. febr. 21. 10:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát nem. De igyekszem nem foglalkozni vele. Köszönöm az eddigi válaszokat:)
2014. febr. 21. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!