Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjunk barátok vagy inkább szakítsak meg vele minden kapcsolatot? Ti hogyan döntenétek? Esetleg valakinek volt már hasonló tapasztalata? .
"De egyszerűen nem lehet vele megszakítani a kapcsolatot!"
Nézd, ilyen nincs. Most kit akarsz átverni? Nyilván magadat.
Ha nagyon akarnád meg lehetne vele szakítani a kapcsolatot, kinyomni a telefont ha hív, letiltani mindenhonnan, ha az utcán találkoztok és megállít egyszerűen ott hagyni annyival, hogy egy szót sem akarsz vele beszélni.
De te még abban reménykedsz, hogy rájön, hogy mekkorát tévedett, túlteszi magát a volt barátnőn és ásó, kapa, nagyharang.
Az igazság viszont az, hogy ha téged szeretne, akkor ez már régen megtörtént volna. Én arra tippelek, hogy nem akar egyedül lenni, veled jól kijön, még kedvel is, vonzónak is talál, te erre pont jó lennél, de a szerelme akkor is az a másik lány.
Mi a túróért barátkoznál ezzel az emberrel?
"De Pl. a telefonszámom az ő nevén van,megkértem,hogy mondja le,de nem akarta."
Nem lehetne új sim kártyával megoldani? Megváltozna a telefonszámod, ő nem tudná, hogy mi, a régit meg visszakaphatná.
Egyébként szerintem sem komplett ez az ember, én nem foglalkoznék vele a helyedben barátként sem.
a srácnak hódítás kényszere van. állandó önigazolást keres ,milyen macsó.
csodálom ,hogy ennyit tűrtél neki. ez nonszensz...
enyhe túlzással azt is írhatnám -úgy viselkedik mint akinek kapuzárási pánikja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!