Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Maradjunk barátok vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmélkedő kérdése:

Maradjunk barátok vagy inkább szakítsak meg vele minden kapcsolatot? Ti hogyan döntenétek? Esetleg valakinek volt már hasonló tapasztalata? .

Figyelt kérdés
Majdnem 3 évig voltam együtt a párommal.Én szakítottam vele, mivel előkerült egy doboz, az ex barátnőjének a holmijaival; aki élete nagy szerelme volt. Evvel talán még nem is lett volna probléma,hiszen már én voltam vele. Viszont nálunk mindig is problémás volt az "ex" kérdés,mivel nekem ő volt az első kapcsolatom,neki pedig már rengeteg barátnője volt előttem.(A korkülönbség közöttünk 10 év.) A kapcsolatunk elején fél évig kint volt egy közös képe "élete nagy szerelmével". Amikor finoman megemlítettem neki,hogy ez rosszulesik számomra,mintha rám se hederített volna.Utána megkértem,hogy vegye le,ami kb. 1 hónap múlva sikerült is neki. Utána sorra jelentkeztek ilyesmi problémák... Beszélt vele,utólag olyan beszélgetéseiket láttam, amiben arról győzködi,hogy mennyire szereti,ő élete szerelme és hogy soha senkit nem fog tudni úgy szeretni mint őt. Próbáltam a volt párommal elbeszélgetni erről,annyit beismert,hogy nem teljesen tudott túllépni rajta,de a magyarázat egy kerítő szöveg volt...Azt mondta,hogy az exének az anyja fordította ellene a lányt. Elmondta azt is, hogy mennyire komoly volt a kapcsolatuk. De ez mint kiderült mind hazugság volt,mert semmi komolyabb kapcsolata nem volt a lánnyal és nem a lány szülei miatt szakítottak. Az asztalán volt az exének egy külön mappája, ahová mindent lementett az internetről ami vele kapcsolatos volt...Ezeket kiírta egy újraírható CD-re,amit időközönként frissített. Ezeket a cd-ket is belerakta a dobozba,de volt ott ezen kívül rengeteg közös kép,sőt,még a lánynak egy bugyija is. Szerintetek miért nem tudott túllépni az exén? Mert nem feküdt le vele? Vagy még mindig ennyire szerelmes? És ha igen,akkor miért kezdett velem egy komolyabb kapcsolatba? Úgy érzem, hogy örökre csak 2. lehetnék nála. Nem haragszok rá,de ezek után már nem tudok ugyanúgy tekinteni rá,mint ezelőtt.Elmúlt a szerelem részemről.... És a legfurcsább az egészben: Ezek után miért akar kibékülni velem?

#hazugság #ex #tanács #szakítás #komoly kapcsolat #nem tudja elfelejteni #még mindig szerelmes #csak másodiknak érzem magam #hasonló tapasztalat
2014. febr. 17. 11:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
*vele a kapcsolatot
2014. febr. 17. 12:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"De egyszerűen nem lehet vele megszakítani a kapcsolatot!"

Nézd, ilyen nincs. Most kit akarsz átverni? Nyilván magadat.

Ha nagyon akarnád meg lehetne vele szakítani a kapcsolatot, kinyomni a telefont ha hív, letiltani mindenhonnan, ha az utcán találkoztok és megállít egyszerűen ott hagyni annyival, hogy egy szót sem akarsz vele beszélni.

De te még abban reménykedsz, hogy rájön, hogy mekkorát tévedett, túlteszi magát a volt barátnőn és ásó, kapa, nagyharang.

Az igazság viszont az, hogy ha téged szeretne, akkor ez már régen megtörtént volna. Én arra tippelek, hogy nem akar egyedül lenni, veled jól kijön, még kedvel is, vonzónak is talál, te erre pont jó lennél, de a szerelme akkor is az a másik lány.

Mi a túróért barátkoznál ezzel az emberrel?

2014. febr. 17. 13:01
 13/18 A kérdező kommentje:
Igazad van,ha nagyon akarnám,meg tudnám szakítani a kapcsolatot. Csak próbálok egy kicsit mind a kettőnk helyzetén könnyíteni. Viszont én már nem reménykedek,a kapcsolatunk ideje elég volt arra. Nem könnyű feldolgozni,de szerintem biztosan lesz majd olyan a későbbiekben,akivel kölcsönösek lesznek az érzések. Amúgy pedig egyenlőre próbálom vele tudatosítani,hogy ennek így nincsen értelme. De Pl. a telefonszámom az ő nevén van,megkértem,hogy mondja le,de nem akarta. Azt viszont szerintem neki is be kellene látnia,hogy ha én "szerelemkapcsolatot" szeretnék ő viszont valakit akivel elvan akkor az lenne alegjobb ha békénhagynánk egymást...
2014. febr. 17. 13:16
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"De Pl. a telefonszámom az ő nevén van,megkértem,hogy mondja le,de nem akarta."

Nem lehetne új sim kártyával megoldani? Megváltozna a telefonszámod, ő nem tudná, hogy mi, a régit meg visszakaphatná.

Egyébként szerintem sem komplett ez az ember, én nem foglalkoznék vele a helyedben barátként sem.

2014. febr. 17. 13:38
 15/18 A kérdező kommentje:
Igazad van és köszönöm szépen a válaszokat!
2014. febr. 17. 19:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

a srácnak hódítás kényszere van. állandó önigazolást keres ,milyen macsó.

csodálom ,hogy ennyit tűrtél neki. ez nonszensz...

enyhe túlzással azt is írhatnám -úgy viselkedik mint akinek kapuzárási pánikja van.

2014. febr. 18. 09:57
 17/18 anonim ***** válasza:
21%
Az összes válaszoló komplett elmebeteg és nem tudja,hogy mik az igazi emberi értékek.
2014. ápr. 8. 14:18
 18/18 Tabbouleh válasza:
100%
Hali! Mi lett végül?
2020. jún. 25. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!