Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hmm:3 kérdése:
Szakítani akar?
Figyelt kérdés
van egy baratom 4honapja, és az egyik exem irt nekem hogy ujra ossze akar velem jönni, és hogy szép vagyok stb.én meg azt mondtam rá hogy aranyos.és a baratom elolvasta és kiakadt rám hogy azt irtam neki hogy aranyos,de nem értem miért reagálja ennyire túl.hiszen ha más mondta volna akkor is azt modntam volna hogy aranyos./a baratom nem akar emiadt látni és beszélni velem.azt mondta felvághatom mind2 kezem őt nem érdekli..de mikor meg megcsináltam kiakadt...én nemértem..és azt is mondta meggondolja hogy szakit vagy nem.MIT TEGYEK HOGY VISSZA SZEREZZEM?2013. dec. 24. 11:20
1/5 anonim válasza:
azt kellett volna mondanod. köszönöm hogy szép vagyok tudom\vagy szerinted is, de van barátom!!
2/5 A kérdező kommentje:
tudja hogy van baratom mert mondtam neki, hogy szeretem is a baratom stb..de az exem leszarja..de a baratom hogy szerezzem vissza?:)..
2013. dec. 24. 11:24
3/5 anonim válasza:
Csak hisztizik nyugi. Aki meg ennyire féltékeny az önbizalom hiányos. Téged akar nyugi :)
4/5 A kérdező kommentje:
már 4 napja nem szol hozzám,csak este felhiv(aminek örulok) de akkor is flegma..:S..KÖSZI AZÉRT:)
2013. dec. 24. 11:27
5/5 anonim válasza:
már bocsi de ez baromi undorító és gyerekes, hogy ilyet képes mondani neked... kicsit magába szállhatna mert ez a reakció nem normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!