Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek? OLVASSÁTOK EL!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? OLVASSÁTOK EL!

Figyelt kérdés
1 napja szakítottunk de viszont ugyanúgy tartjuk a kapcsolatot, barátok vagyunk. Mind a kettőnket nagyon megviselte ez az egész, sokszor sír éjjelente, és hiányzom neki, szeret, igazából az én hibámból szakítottunk mert sokszor idegesítettem a hülyeségeimmel, de viszont telefonon sokat beszélünk és most azon vagyok hogy változtassak, ugyan olyan kedves lány leszek mint régen, de viszont sokszor mondja nekem hogy puszil, szerintetek ez mit jelent, és a sírás mit jelent?

2013. dec. 21. 19:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ne mond meg, hogy mit csináljak!

Amúgy elolvastam, és két lehetőség van.

Összejöttök.

Nem jöttök össze.

Nehéz volt?

2013. dec. 21. 19:42
 2/15 Zakathol ***** válasza:

Ha egy napja szakítottatok, akkor nem sírhat "sokszor éjjelente" mert azóta csak egy éjszaka telt el.

A kérdésedhez pedig: A tapasztalataim alapján, ha már szakítottatok egyszer akkor felejtsétek el az egészet a p1csába. Nem éri meg évekig húzni a rétestésztát, mert előbb-utóbb úgyis szakítás lesz a vége. Szakítsátok meg a kapcsolatot, egy hét után már meg lehet szokni, hogy nem beszéltek.

2013. dec. 21. 19:42
 3/15 anonim ***** válasza:

1 nap alatt hogy telhet el több éjszaka? Biztos időcsapdába került.

Szerintem ez ezt jelenti, hogy még mindig érez valamit, habááár egy nap után azért már illene rég túl lenni a dolgon és lezárni a kapcsolatot teljesen.

De hajrá.

2013. dec. 21. 19:44
 4/15 anonim ***** válasza:

Mindig megnyugszom mikor ezt az oldalt olvasom, hogy mennyire sok idióta él a földön és hogy milyen normális is vagyok :)

Amúgy ez egy kisfiú ilyen kis lányos fijú :)

Szóval tégy amit jónak látsz.

2013. dec. 21. 19:44
 5/15 anonim ***** válasza:

"Illene rég túl lenni egy napon"

Neked akkor nagyon rossz kapcsolataid lehettek :(.

2013. dec. 21. 19:45
 6/15 A kérdező kommentje:
Én nem adom fel! Ő is szeret én énis Őt! .. amúgy rosszul írtam sokszor sírt éjjel ma!
2013. dec. 21. 19:45
 7/15 A kérdező kommentje:
fél évig voltunk együtt!
2013. dec. 21. 19:46
 8/15 anonim ***** válasza:
Jól van de mi a kérdés?
2013. dec. 21. 19:46
 9/15 Zakathol ***** válasza:
Ha nem adod fel, akkor meg minek ez a kérdés ide? Csináld amit akarsz.
2013. dec. 21. 19:47
 10/15 A kérdező kommentje:
énis úgy érzem hogy még érez valamit! .. amúgy meg az a kérdés hogy szerinted fiúknál mit jelent a sírás és sokszor mondja hogy puszil ezt vehetem úgy hogy van nála esélyem? ...
2013. dec. 21. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!