Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? OLVASSÁTOK EL!
Ne mond meg, hogy mit csináljak!
Amúgy elolvastam, és két lehetőség van.
Összejöttök.
Nem jöttök össze.
Nehéz volt?
Ha egy napja szakítottatok, akkor nem sírhat "sokszor éjjelente" mert azóta csak egy éjszaka telt el.
A kérdésedhez pedig: A tapasztalataim alapján, ha már szakítottatok egyszer akkor felejtsétek el az egészet a p1csába. Nem éri meg évekig húzni a rétestésztát, mert előbb-utóbb úgyis szakítás lesz a vége. Szakítsátok meg a kapcsolatot, egy hét után már meg lehet szokni, hogy nem beszéltek.
1 nap alatt hogy telhet el több éjszaka? Biztos időcsapdába került.
Szerintem ez ezt jelenti, hogy még mindig érez valamit, habááár egy nap után azért már illene rég túl lenni a dolgon és lezárni a kapcsolatot teljesen.
De hajrá.
Mindig megnyugszom mikor ezt az oldalt olvasom, hogy mennyire sok idióta él a földön és hogy milyen normális is vagyok :)
Amúgy ez egy kisfiú ilyen kis lányos fijú :)
Szóval tégy amit jónak látsz.
"Illene rég túl lenni egy napon"
Neked akkor nagyon rossz kapcsolataid lehettek :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!