Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Véletlen egybeesés ez most?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlen egybeesés ez most?

Figyelt kérdés

Furán fog hangzani aláírom.

De,ahogy észrevettem most így ünnepek közeledtével mintha több szakítás lenne.

Itt vagyok én,és még sok más emberrel beszélgettem,akik hasonló cipőben vannak.

Vagy csak én veszem most jobban észre?

2013. dec. 19. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
mintha hidegebb is lenne az idő így karácsony tájékán mint mondjuk júniusban...
2013. dec. 19. 11:07
 2/7 A kérdező kommentje:
jogos,de nehogy már a hideg miatt ugorjon szét mindenki:D
2013. dec. 19. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Előtérbe kerül a sok pénz, az anyagiasság, a sok ajándék. Még szép, hogy a ribik érdekből szakítanak, hiszen kellemesebb a karácsonyt együtt tölteni egy gazdag vén fószerrel, mint egy panellakó csóró gyerekkel... Egyébként én is észrevettem, hogy ilyenkor valóban több a szakítás.
2013. dec. 19. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
3-as végre valaki, aki nem azt mondta, hogy "a nők" hanem csak egy részüket említetted meg az ellenkező nemnek. A ribiket. Egyébként szerintem is a stressz, a pénz. Ironikus a szeretet ünnepe kifejezés.
2013. dec. 19. 12:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk azért most történt a szakítás, mert a barátom nem vállal fel még mindig engem, 2 éves kapcsolat, mindketten függetlenek vagyunk. Karácsonykor előjött a téma a jövőről és kiderült, hogy nem tervez velem semmit sem most, sem később. Az ajándékokat átadtuk egymásnak, barátságban váltunk tegnap el, bár én nem akarok tőle ezek után barátságot sem.
2013. dec. 19. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is most szakítottam a barátommal,mert nem szerettem volna még az ünnepeket is vele tölteni. Karácsony a szeretet ünnepe,mellette maradtam volna,nem hatott volna igazinak a karácsony. A barátom átvert,adtam neki esélyt,nem történt semmi,ez volt az oka a szakításnak. Egyébként olvastam valahol ilyen statisztikát,hogy a legtöbben tavasszal szakítanak,aztán karácsony előtt.
2013. dec. 19. 16:58
 7/7 A kérdező kommentje:

5. ezt nagyon durva hallani, sajnálom

6. ha átvert akkor jogosan tetted!

2013. dec. 19. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!