Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi a fenét kéne tennem?
A barátnőm ma rakott ki. Azzal az indokkal, hogy elege van abból amit csinálok. Ezek ilyenek indokok voltak : nem tetszett nekem, hogy mit keres az exének a száma a mobiljába,meg hogy minek jelölget be ilyen páwa hulladékokat. Ezeket persze normálisan kérdeztem..Illetve felszoktam hívni, hogy merre jár, szimpla aggódásként, hiszen szerintem egy normális ember félti a szerettét ha pl 1órával később ér haza suliból.Meg egyéb apróságok.
És ő neki most elege van,s időt kér.
Ami szerintem csak időhúzás.
Eközben megtudtam hogy XY-al találkozni akar a téli szünetben,mert tetszik neki.
14hónapos kapcsolat volt,és táv.
Mit kéne tennem? Te mit tennél?
18/F
1. Annak a száma van meg a telefonomban, akinek akarom. Az exemmel még telefonálok is néha, na és??
2. Ez a pont annyira szánalmas és szubjektíven megfogalmazott, hogy nem is lehet rá mit írni. De kit érdekel, hogy kit jelöl be? Mondjuk mert ismeri??
3. Ha engem minden alkalommal számon kérne a barátom telefonon, hogy miért értem haza később, én sem bírnám.
Szóval attól függetlenül, hogy biztos voltak a barátnődnek is hibái, ezek miatt én is szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!