Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szakitott velem, ezt nem tudtam elviselni ezért elmentem hozzá és térden állva sirva könyörögtem hogy kezdjük újra, de ő elzavart. Mit tegyek?
Santorini!!!
Te meg ne keverd össze az érzelmek kimutatását az önmagunk megalázásával... És ne keverd össze a romantikát sem a nyáladzással... Mert a kettő korán sem ugyanaz...
És még mielőtt megvígasztalnád ezt a bőgőmasinát, gondolkozz el azon, ha kiraknád a párod, és az feltörölné a lábtörlődet a térdével, és taknya-nyála egybeszakadva a lábadat ölelve könyörögne neked, mennyire is lenne az vonzó... ugye mennyire taszító...
Te meg ügyeletes bőgőmasina, ha vissza akarod szerezni a csajodat, akkor állj a talpadra, legyél férfi, és kicsit engedd elsodródni... Addig meg picit mutasd meg neki, h ő mit veszít veled... HA folyton az arcában vagy, akkor csak megszokja ezt az állapotot, amivel meg csak magadat teszed tönkre...
De legfőképpen két szabály...
1) Egy férfi csak a bajtársa/családtagja temetésén sír...
2) Egy férfi csak akkor járkál a térdén, ha már nincs lábszára...
Soha senki előtt ne alázd meg magad...
BlackSword!!!
Nekem kösz de ne akard megmagyarázni ezeket a fogalmakat mert teljesen tisztában vagyok mindkettő jelentésével. Azt viszont nem értem milyen jogon ítélkezel felettem és a kérdező felett teljesen ismeretlenül!! Számomra ez nem számít megalázkodásnak és IGEN megbocsátanék ha még szeretném eszemben sem lenne ott és akkor azzal foglalkozni hogy ez vonzo-e vagy sem. A kérdezőt pedig igenis megvédem mert tudom mit érez, átérzem voltam már hasonlóan kétségbeesett és nagyon sajnálom. Nincs mit elítélni.
Tudod vannak mélyebben érző érzékenyebb emberek bár neked ez nyilvánvalóan ismeretlen fogalom.
Nem ismeretlen fogalom nekem a mély érzelem, tekintve, hogy művész vagyok...
Mondjuk egy romantikus piknik szent iván éjjelén a dürrsteini hegyoldalban, az romantikus...
térden állva hisztizni az ex ajtaja előtt, az szánalmas...
ugye érzed a különbséget...
Másrészt nem ítélkeztem, hanem véleményt formáltam...
Ha meg voltál abban a helyzetben, amiben a kérdező, akkor tudhatnád, h a kétségbeesés nem a legjobb tanácsadó... De védd meg bátran, bújtasd el a szoknyád mögé... Nekem nem fog fájni, és nem lesznek miatta álmatlan éjszakáim, de neki igen, mert ezzel neki nem segítesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!