Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez önzőség a barátommal szemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez önzőség a barátommal szemben?

Figyelt kérdés
Három és fél éve vagyok együtt a barátommal, de már nem érzek iránta semmit. Tudom, hogy nem vele akarok majd élni, meg gyereket sem tőle szeretnék. Szakításhoz még erőt gyűjtök, mert tudom, hogy mennyire fájna neki. Mindenképpen szakítani fogok de félek csak évek múlva tudom megtenni. Önzőség magamnál tartani?

2013. nov. 23. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen!

Azt az időt is elveszed tőle, míg mással boldog lehetne!

Mert hát megvan erre az esély ...

2013. nov. 23. 19:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Minek húzod szerencsétlen srác idejét? Lehet hogy nehéz döntés, de legyen már benned annyi tisztelet iránta hogy megteszed. Majd lesz egy olyan lány utánad neki aki megbecsüli és úgy szereti ahogy azt ő megérdemli.
2013. nov. 23. 19:27
 3/3 anonim ***** válasza:
A a srác szeret téged felejtsd el a legyünk barátok dolgot. Bnőm hasonló képp vált el nem volt velem baja de már nem szeretett de azért legyünk barátok. Ez 2 hónapja volt azóta folyamatosan egyre komolyabb depresszióba süllyedek mert szinte minden nap beszélgetünk stb és akarva akaratlanul néha megemlíti a jövendőbeli pasiját amitől én szinte pánikrohamot kapok. Meg a csávónak élni fog a lelkébe a tudat, hogy hú jóban vagyunk hátha még vissza kaphatom. Pl volt bnőm ha kedves dolgot ír vagy ilyesmi vagy picit látom a jelét, hogy hátha szeret mindig reménykedek hátha lenne valami de mindig földhöz vág mikor újra előjön a jövendőbeli csávóval. Szóval ez fizikailag és szellemileg megölné ha ő szeret de te nem.
2013. nov. 23. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!