Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tehetnék, ha már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, ha már nem szeretem?

Figyelt kérdés
Párom 37 éves én pedig 19.. Mindig is az idősebb férfiakat szerettem, velem egyidős férfiakat nem tudtam/tudom elviselni magam mellett, sokan el ítélhetnek emiatt, de sajnos ez van, nem tudok rajta változtatni. 8 hónapja vagyunk együtt, nagy szerelem volt az eleje, rajongtunk egymásért, igazi fellángolás.. De most már 8 hónap után azt mondom, hogy valami megmagyarázhatatlan dolog eltűnt, nincs már... Tisztába vagyok vele, hogy szakítanom kellene, de mégis mit mondjak neki, ez nem indok :( Valaki volt már hasonló helyzetben?

2013. nov. 18. 00:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy lefeküdtél a legjobb barátjával, meg az öccsével. Az már elég indok.
2013. nov. 18. 00:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne elég indoknak, hogy már nem szereted ? :O Szerintem nyugodtan mond meg neki amit itt leírtál.
2013. nov. 18. 00:47
 3/7 anonim ***** válasza:
ez elég kaki helyzet... legyél vele őszinte mert utána csak rosszabb lesz (tapasztalat)
2013. nov. 18. 00:48
 4/7 anonim ***** válasza:

És hogy lesz ez? Évente pasit fogsz váltani? Mert a lángolás előbb-utóbb mindig elmúlik.

"Kérem a következőt?"

2013. nov. 18. 01:05
 5/7 anonim ***** válasza:
az igen 37 éves faszival..
2013. nov. 18. 01:23
 6/7 anonim ***** válasza:
szia, engem nemrég hagyott el a barátom, mert már nem szeret. szerintem, ha ezen kívül nincsen más probléma, az nem biztos, hogy a szerelem elmúlása. szerintem, kérj egy kis időt, ürítsd ki a fejed, légy külön tőle egy ideig, és ha alaposan átgondoltad, hallgatsz az érzéseidre, de semmi, csak akkor szakíts vele. lehet, hogy csak egy hullámvölgyben jársz, és félreértelmezed az érzéseidet
2013. nov. 18. 18:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2013. nov. 19. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!