Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan mondjam el neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akinek tetszettem már régóta. Két héttel ezelőtt, nemtudom, hogy miért voltam olyan meggondolatlan, de összejöttem vele. Egy hete jöttem rá, hogy ezt nem lett volna szabad. Suliban elégsok emberrel összevan veszve, akikkel én jóban vagyok. Nem akartam, hogy kiderüljön ez az egész, de megtudták. Elkezdtek cikizni emiatt, meg viccelődnek ezzel. Már most meguntam ezt az egészet, és én így nem akarom folytatni. Nem is vagyok szerelmes a lányba, csak... Akkor még ezt nemtudtam. Azthittem, még lehet akármi. Hülye voltam.

Nem akarom összetörni a szívét, se semmi, de valahogy megkell neki ezt mondanom..

Ha valakinek volt már ilyen, akkor azt is írja már le lécci.

2013. nov. 5. 22:24
 1/3 anonim ***** válasza:

hát te aztán nem vagy semmi :O

igazad van jobbat érdemel a csaj

mond meg neki hogy a haverok miatt dobod ki és amúgy sem szeretted

2013. nov. 5. 22:28
 2/3 anonim ***** válasza:
az őszínteségnél nincs jobb megoldás, mondd h rájöttél h annyira nem illetek össze, és te nem akarod kihasználni, ezért még most döntesz így amíg nem vagytok szerelmesek, mert később még jobban fájna, amiért te nem tudsz szerelmes lenni
2013. nov. 6. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálam mi a helyzet:

Van egy lány az osztályban aki tetszik, mindenki ku.vázza meg hasonlók, egyesek szerint kifejezetten ronda is, de lesz.rom!! ;)

2013. nov. 7. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!