Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti bennetek ilyenkor milyen érzés játszódna le?
23F - 21L
Nem dicsekedek vele, de 2 napja leköptem a barátnőmet amikor délután eljött hozzám és bejelentette, hogy megcsalt szombaton este a barátnője bulijában és szakítani akar velem. Annyira elöntötte a düh és az idegesség a fejemet, hogy reflexből jött a cselekedet. A "lövedék" a nadrágszárát találta el.
Teljes bűntudatot érzek. Ilyet még soha senkivel nem csináltam és nem is szokásom az efféle cselekedet. Hallottam, hogy már az egész lány brigádja engem tart sz** alaknak. A szép gyerekkel meg szemrebbenés nélkül együtt vannak.
Bárhogy nézem a játékból én jövök ki a legrosszabban. A lelkiismeretem nem hagy nyugodni. De beszélni egy szót sem szeretnék az exemmel.
Lányok ti erről mit gondoltok?
Persze nem volt szép tett, de nehogy már még Te érezd magad szarul ezért. :I
A csajod egy k*rv*, érezze csak magát szarul a tette miatt, mást is megcsal ha nem tanulja meg, hogy az rossz. (megcsalom a pasim, szakítok vele, aztán élvezem a kövi pasim... jajdejó vííí de egyszerű ez -.-)
De azért mindenképpen tanulj önfegyelmet, bőven elég lett volna ha lek*rvzod és útjára engeded. Meditálj, sportolj akármi, mert később még rosszabb lesz azt meg nem akarhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!