Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Együtt alvás egy másik pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt alvás egy másik pasival megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Persze szex nem volt.

2013. okt. 5. 22:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
45%
ha csak alvás volt akkor nem.
2013. okt. 5. 22:24
 12/26 A kérdező kommentje:
És szakítanátok emiatt?
2013. okt. 5. 22:27
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátod más nővel aludna Te mit éreznél,hogy reagálnál?
2013. okt. 5. 22:30
 14/26 anonim ***** válasza:
mivel nem csak alvás volt (nem tudod bizonyítani) ezért szakítás
2013. okt. 5. 22:32
 15/26 A kérdező kommentje:
Hát én kitenném. De nem én aludtam mással, hanem egy ismerősöm menyasszonya. És számomra ez egy undorító dolog. Az együtt lvás egy borzasztó intim dolog és kiborítana, hogy a szerelmem egy másik nővel ilyen helyzetbe kerül.. Én csak a srácot nem értem miért nem szakít ezek után. És kíváncsi voltam másoknak mi erről a véleménye. Véleglenül nem engetsz senkit az ágyadba...
2013. okt. 5. 22:38
 16/26 anonim ***** válasza:

nekem pont tnp alakult ugy az estem, hogy 20 percet allhattam hajnali 3 kor a hidegben az ejszakaira varva buli utan. egy srac tobbszor is felajanlotta, hogy egyedul lesz otthon, es aludhatok ott. hogy baratilag gondolta, vagy mast is akar-e tolem azt nem tudom.

mivel nincs baratom, igy nem aludtam ott, keveredtem mar kellemetlen szituba fiuval alvasnal, ahol a fiu tobbet gondolt a szizuaciorol.

ha tnp este lett volna baratom siman ott alszom es nem varok a hidegben 20percet+20 perc utazas mivel haverrol van szo, igy biztosan nem probalkozna be!

20l

2013. okt. 5. 22:40
 17/26 A kérdező kommentje:
De lett volna lehetőség hazamenni. Meg a te esetedben vlszeg nem egy ágyban aludtatok volna. Itt meg ez történt.
2013. okt. 5. 22:44
 18/26 anonim ***** válasza:
nálam ja
2013. okt. 5. 22:53
 19/26 anonim ***** válasza:
nem 1 agy lett volna, ez igaz. hat nagyon helyzetfuggo. szerintem nem feltetlenul szakito ok, de nagyon at kell beszelni a dolgot.
2013. okt. 5. 23:07
 20/26 anonim ***** válasza:
68%

Te örülnél, ha a barátod egy másik nővel aludna?? Mert én kitaposnám mind2 belét.. :)

Nos..akkor tegyük fel a kérdést még egyszer!

Együtt alvás egy másik pasival megcsalásnak számít? Nem érdekelne, hogy nem volt semmi... ne aludjon már mással a párom, mert ott valami ku*vára nem oké, szerintem..

2013. okt. 6. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!