Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit ajánlanátok? Érdemes lenne egy pszichológus segítségét kérni? Van, aki már túl van egy nagy szakításon, Ti hogyan léptetek túl rajta?
8 év után nem rég szakítottam a párommal. Nem tudom feldolgozni egyszerűen. Magam alatt vagyok nagyon,depressziós lettem. Gondoltam felregisztrálok a chat.hu-ra, hátha ott el tudok beszélgetni emberekkel,ki tudok kapcsolódni egy kicsit. Nem volt jó ötlet,inkább egy szakember segítsége kéne,csak még nem tudom eldönteni valóban el akarok-e menni hozzá vagy nem.
33/F
Én pszichológussal. Már új kapcsolatom van, és olyan nehéz elképzelni, hogy az előző miatt annyira rosszul voltam.. De akkor tényleg pszichológusra volt szükségem. Hetekig csak sírtam, nagyon fájt.
Nem Magyarországon élek, de én először ilyen krízisközpontba mennem, ahol sokat kellett várni, de aznap sorra kerültem. Ezen kívül a kritikus első napokban a lelki segélyt is felhívtam.:)
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!