Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mégis hogyan csináljam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mondod :D kérdése:

Mégis hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Másfél évesek lennénk szeptember végén a párommal. Ő meg akarja kérni a kezem, én szakítani akarok. Semmi esélyünk nincs a közös életre, annyira eltérő személyiségünk és életfelfogásunk van. Nem is értem, hogy egyáltalán miért jöttünk össze. A lényeg az, hogy én vagyok neki az első mindenben, nagyon ragaszkodó típus. Amikor szóba hoztam a szakítást a hülye viselkedése és a hisztijei miatt, azzal fenyegetett, hogy megöli magát. Hogyan szakítsak vele anélkül, hogy kárt tenne magában? Ő 23/F, én 22/L.

2013. szept. 3. 22:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nemtudom. De kezetfoghat a barátnőmmel :) 23f
2013. szept. 3. 22:43
 2/13 anonim válasza:
Ha nem érzed jól magad a kapcsolatban akkor azt mondanám, hogy semmiképp ne várd meg a lánykérést. A fenyegetőzésével pedig csak maga mellett akar tartani de én úgy gondolom, hogy a többség aki ilyet mond az nem tenné meg
2013. szept. 3. 22:45
 3/13 A kérdező kommentje:
Mindenképp csak a hónap végén találkozunk, engem nem érdekel a lánykérése, csak meg akarok szabadulni tőle. Persze nem akarom megbántani, habár megérdemelné, de na...szép csendesen érjen véget az egész...
2013. szept. 3. 22:47
 4/13 anonim ***** válasza:

Semmiképp se engedj a zsarolásnak. Ülj le vele és beszéld meg, hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője és úgy jártok mind a ketten a legjobban, ha elenged.

Egyébként jó eséllyel csak üres fenyegetőzés, mivel nincs más eszköz a kezében.

2013. szept. 3. 22:47
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem lehet vele beszél ilyesmiről. Ment a zöld kéz mindenkinek:)
2013. szept. 3. 22:51
 6/13 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Itt mazsolázgass, hátha találsz valamit, ami hasznos lehet.

2013. szept. 3. 22:55
 7/13 anonim ***** válasza:
próbálj meg kevesebbet találkozni vele, h enyhüljenek az érzései..aztán szakíts vele! Ha a lánykérésnél mondod ki a nemet, sokkal kellemetlenebb lesz, miután rákészül és beleéli magát :S az én volt barátom is állandóan öngyilkossággal fenyegetőzött, nem szabad sajnálni..mert ez a célja vele és úgy sem fogja megtenni :/
2013. szept. 3. 22:56
 8/13 A kérdező kommentje:
Szerintem én többet foglalkoztam vele, mint a saját szülei....de azért beszélek velük...
2013. szept. 3. 23:01
 9/13 Bummer ***** válasza:

Én mondjuk még mai fejjel se értem egyáltalán hogy jutnak el emberek max. 1-2 hónapnál hosszabb kapcsolatig olyannal akibe egyáltalán nem szerelmesek, a rosszabb, ha még nem is passzolnak. (illetve de tudom mi a mai társadalom legfőbb szociológiai problémája, de akkor is.)

A lényeg, hogy nem kell húzni, ebből jól, simán már nem lehet kijönni. Főleg, ha már elvileg másfél évet lehúzol valakivel, akkor nem intézheted úgy mintha csak 1 hónap lett volna. Elé kell állnod, és határozottan elmondanod, hogy ha tetszik, ha nem te így gondolod és így érzel, ennyi. És utána még csak beszélnetek se szabad, mert abból jó sose sült még ki.

Amúgy te se vagy jobb mint ő. Az hogy ő annyira oda van érted már jó ideje, hogy meg is kéri a kezed, te meg már jó ideje a szakításra gondolsz, elég nagy probléma, hogy egyáltalán egy nappal is tovább húztad mint kellett volna.

30/F

2013. szept. 3. 23:14
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem szeretek smsben/telefonon/interneten szakítani. Jó ideje nem találkoztam már vele, és csak a hónap végén találkozunk(nem lényeg, hogy miért, de így jött össze és nem tudtuk megoldani a találkozást). A külön töltött idő hívta fel a figyelmemet a problémákra, előtte jól megvoltunk(bár visszagondolván, voltak összezördülések, de rossz szokásom, hogy mindent megbocsájtok)...
2013. szept. 3. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!