Mégis hogy csináljam?
Leforrázol egy adag kamillavirágot, leszűröd, és hozzáöntöd a fürdővízhez.
Valószínűleg letapadás vagy szűkület miatt összegyűlt a trutymó a fitymabőr alatt. Attól szokott gyulladás kialakulni.
De eddig olyan szépen hátrajött neki..:(
A védőnő csak az ülőfürdőt mondta, azt ne, hogy azzal mossam neki, azt mondta inkább ne nyúljak hozzá.
A kamillát úgy hallottam nem szabad forrázni, hanem főzni majd leszűrni. Vagy forrázzam?
Tulajdonképpen semmilyen növényt nem szabad forrázni :-) Azért írtam így, mert egyszerűbb volt... Meleg, de nem forrásban lévő vízzel kell leönteni, és legalább negyed órán át állni hagyni.
Teljesen hátra lehet húzni neki a bőrt?...
Hát teljesen nem, meg mostanában már nem nagyon engedi magát ott lent mosni, persze ahogy tudom igyekszem normálisan, csak közben rúgkapál, játszana, nehéz..
Le van tapadva, de nem teljesen. Most viszont nagyon be van duzzadva szegénykémnek. Viszont nem fáj neki, pisil is rendesen. Ha odanyúlok sem sír, pelenkázásnál sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!