Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hagy élni az exem?! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szinte már zaklat üzenetekkel bombáz,ha írok, ha nem akkor is ír, meg akarok szabadulni tőle, segítség!!2013. aug. 23. 22:04
11/14 anonim válasza:
és 13 évesen lefeküdtél vele? Ő meg még 3-ast is akart? Tudna élni...
Kissé korlátozottak a lehetőségeid, de tiltsd le gyakorin, jelezd a szüleidnek, hogy zaklat, hidd el, ha apukád elbeszélget vele a zaklatásról, és a távoltartási végzésről, talán több esze lesz.
(bár lehet, hogy fiatalkorú ellen nem lehet távoltartásit kiadni). Mindenesetre a szülői beavatkozás segíthet. Az sms-re meg ne válaszolj, face-n tiltsd, itt is tiltsd, és a problémáid jelentős része megoldódik...
12/14 A kérdező kommentje:
Igaz.. :) Köszi, amúgy 3-ast akart azért dobtam.. -.-"
2013. aug. 23. 23:15
13/14 A kérdező kommentje:
Nem, nem feküdtem le vele!!!!!! Még csak az kéne! PFUJ! VELE? SOHA!
2013. aug. 23. 23:15
14/14 anonim válasza:
itt gyakorin is le lehet tiltani üzeneteket tudom mert a zaklatokat én is így intéztem el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!