Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő lányok, nektek ez elég lenne ahhoz, hogy kilépjetek a kapcsolatotokból?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem, és szerintem én is bejövök neki, csak van barátja. Elég közel állunk egymáshoz, jól érezzük magunkat egymás társaságában, a finom testi közeledést is engedi (de nem csináltunk semmi "rosszat"), sokat mosolyog rám, volt, hogy ketten elmentünk csavarogni stb. Többször éreztem úgy, hogy "felnéz" rám, említette, hogy nekem könnyű, mert olvasott vagyok, meg hogy a munkájában is magabiztosabb, ha ott vagyok mellette, és az eddigi eredményeimet is értékeli. Azt is mondta, hogy én milyen nyugodt vagyok, és nincs ehhez hozzászokva, mert a barátja ideges lesz, ha pl. sokat kell várnia, és akkor káromkodik stb. Egyébként az érdeklődésünk sok mindenben hasonlít, jól el tudunk beszélgetni. Természetesen nem vagyok tökéletes, vannak hibáim és rossz tulajdonságaim, ezt neki is mondtam korábban, és nyilván tudja is. Szóval nem tudom, mit érezzek vagy gondoljak, őszintén szólva szeretném, ha engem választana, bár nem szívesen állnék közéjük, de elvileg úgyis neki kell választania, és szerintem nem vagyok közömbös a számára. A kérdésem a következő (elsősorban lányokhoz szólna): szerintetek ezek alapján lenne-e esélyem arra, hogy a barátja helyett engem válasszon, illetve ha ti ilyeneket mondanátok/tennétek, akkor mire gondolnátok? Lehetséges, hogy nem csak haverként néz rám a lány? Előre is köszönöm a normális, hasznos válaszokat.2013. aug. 14. 20:55
11/12 mocskosmalac válasza:
értem a kétségeidet, van is alapjuk, de... szerintem ezekre nincs is igazán válasz, elég kiszámíthatatlan az összes ilyen helyet, pláne, mivel egy lányról beszélünk :D (bár én is az vagyok...) a szülinapos próbálkozás szerintem tök jó ötlet, mert még ha nem is jársz sikerrel, legalább véget vetsz a bizonytalanságnak. de az is lehet, hogy a nyakadba borul és összecsókol (na jó, ez talán túlzás volt..)mindenesetre nagyon helyeslem az ötletet. jobb tisztázni az ilyesmit. ha úgy döntesz, hogy beszélsz vele, akkor szurkolni fogok :)
12/12 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem tudom, mit gondoljak. Nem értem, hogy ha nem pasiként gondol rám, akkor miért engedi a közeledést. Lehet, hogy ő csak haverkodásnak tartja? Vagy sejti, hogy többet akarok? Tudom, hogy nekem kell(ene) kezdeményeznem, de nem vagyok biztos abban, hogy otthagyná a barátját, beégni nem akarok, de felesleges köröket futni sem. Arról nem is beszélve, hogy néha görénynek érzem magam, amiért ilyet csinálok. És azt honnan lehet tudni, hogy esetleg szakítani is akar a barátjával, vagy csak "titkos szeretőben" gondolkodik? Az utóbbiba nem szívesen mennék bele, az már tényleg gusztustalan lenne a számomra.
2013. aug. 17. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!