Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy lánynak, mikor kell elkezdeni párkapcsolatban élni?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. A korombeli lányok mind ,,pasiznak" én azonban nem. Szerintem még korai, és nem normális. Szerintetek hány éves kortól kéne elkezdenem? Most még biztos nem akarok, de egyszer majd el kell kezdenem, viszont nem tudom mikor. Szerintetek?2013. aug. 11. 17:46
1/7 anonim válasza:
Nekem az első kapcsolatom 15 évesen volt. Amúgy akkor kell elkezdened amikor teljesen biztosnak érzed magadat benne és nem divatból majmolod a többieket.
2/7 anonim válasza:
Akkor, amikor valakivel megszeretitek egymást. Ennyi.
Egyébként 13 évesen sem korai, csak nyilván tudni kell a határokat. Nekem ennyi idősen volt olyan udvarlóm, akivel randizgattam, tipikusan fagyiztunk vagy kutyát sétáltattunk együtt. Nincs ezzel semmi gond. Régen 14-16 évesen már férjhez is adták a lányokat :)
3/7 anonim válasza:
Nekem elsőnek 14 évesen volt párkapcsolatom és ha valaki már értékelni tudja és nem csak hobbiból "pasizik" annak még a 12-13 éves kor se korai.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. aug. 11. 19:17
5/7 anonim válasza:
Szerintem még nem kell pasiznod. Én is 13/L vagyok, és nincs szükségem kapcsolatra. Ha szeretitek egymást, akkor nyugodtan járjatok, de mostanában már csak divatból járnak egymással emberek.
6/7 anonim válasza:
Akkor kezdj neki, amikor úgy érzed, hogy szükséged van egy kapcsolatra egy fiúval. Amikor úgy érzed belefér az életedbe, ha már érett vagy rá, és jól fog neked esni vele a kapcsolattartás. És persze majd amikor találkozol egy olyan fiúval, aki érdemes is erre :)
Ez mindenkinél máskor jön el. Általában 15-16 évesen már megtörténnek az első próbálkozások. Szerintem előtte kissé korai, de ha pár évvel később kezded, az se késő.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2013. szept. 1. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!