Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg így kellene működnie? Ez a természetes?
A srác volt barátnője tudja,hogy vagyok már hónapok óta,mégis úgy hívja fel a srácot,mintha nem is lennék.Azt érzem,hogy tudomást sem vesz rólam.Engem ez már teljesen felőröl.Én ráadásul másik városban lakom.
Egy a baráti körük is.Volt azóta már pár közös buli is,mióta szakítottak,vagy a srácot hívta fel,hogy segítsen valamiben,mikor kocsi kellett például.Mitől olyan magabiztos ez a csaj?
Én is így látom: a csaj vissza akarja szerezni ex-barátját,és ha nagyobb a szerelemi kötelék(emlékek stb) kettejük között,hát akkor kisanyám neked részvétem.
Egyet értek az előttem szólókkal abban,h a srácon múlik most a dolog.
11/11 vok.
Még annyit:"Másik lány engem nem érdekel,a srác azzal magyarázza,hogy jóban váltak el."
Hát ettől a jóban váltak el-től én nagyon tartanék,ez egy árulkodó jel. Lehet,h ebben a kapcsolatban te vagy a "szendvics ember", a töltelék,amit egy idő után "kiköpnek" a szendvicsből.bocsi
Már megmondta neki,hogy ne keressék egymást.
Nekem pedig azt,hogy nem kell neki a csaj,mert tudja,hogy úgy sem működne.Nem véletlenül lett vége.
Ezek hosszú lefolyású folyamatok. Két ember között még akkor sincs vége valaminek, ha már rég kimondták,hogy vége.
Még hónapok sőt évek múlva is újra összejöhetnek. Van rá példa. A többség persze ellenzi,és tagadja.Meg daccból és öntudatoskodásból "márcsak azért sem", aztán közben titokban meg mégis. Elég pl egy olyan eset,amikor már rég veled lesz a párod,és valami miatt pl összekaptok(mert biztos hogy lesz ilyen). Olyankor nagy lesz rá az esély hogy fölkeresse az exét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!