Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a gond velem? Szakítsak? De nem tudom megtenni! Mit tegyek?
Több mint 1 éve vagyok a mostani párommal. Ezelőtt sosem volt ilyen komoly kapcsolatom. Ne értsetek félre, nem vagyok könnyű nőcske. A helyzet az, hogy eléggé féltékeny vagyok, félek, hogy megcsal. Mindig vannak apró dolgok amik miatt összeveszünk, mert kombinálok, hogy esetleg tényleg megcsal. Találtunk egy telefonszámot ami egy hölgy neve szerepel és annyi, hogy: csókollak. Nos a munkája miatt nap mint nap új emberekkel találkozik, ráadásul a lakásukhoz kell mennie.(vízvezeték szerelő)
Eltettem a számot. Egész nap próbáltam elérni ezt a hölgyet, de sikertelen volt. Állandóan ki van kapcsolva. A párom azt mondta nem az övé, de valahogy nem hiszek neki. Teljesen el vagyok bizonytalanodva, lehet, hogy megcsalt? Szeretem, de most olyan bizonytalannak érzem magam. Nem tudom jobb lenne-e szabadon, élvezni a nyarat. Szerintetek mit tegyek? A szakítást légyszives ne mondjátok, mert úgysem teszem meg, és nem is akarom, mert szeretem.
Ha minden alkalommal kiakadna a párom, amikor telefonszámot/névjegykártyát talál a zsebemben, akkor mást se csinálnánk csak veszekednénk. Minden táskám, az asztalom, a zakóim zsebe is tele van velük, feléről azt sem tudom, kié. Ha valaki a szolgáltatószektorban dolgozik, annál ez fokozottan igaz.
Különben nem értem, hogy miért írod, hogy nem bírsz megmaradni a kapcsolatban, de közben meg ne írjuk, hogy szakíts, mert nem fogsz. Nem mi írtuk, hanem te.
A szezonalitás (jobb lenne-e szabadon, élvezni a nyarat) egyenesen gyomorforgató - de ez már magánvélemény.
A lelkisegély vonalat hívtad? Nem? Akkor ne csodálkozz, ha nem akart megnyugtatni.
Te hogy reagálnál, ha egy őrült, féltékeny pitsa felhívna? Az lett volna csoda, ha kedves veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!