Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1,5 éve nem dugtam. Szakítsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1,5 éve nem dugtam. Szakítsak vele?

Figyelt kérdés

2011-ben voltam utoljára lánnyal mert összejöttem a barátnőmmel akire már másfél éve várok és nem hajlandó lefeküdni velem. 17 éves. Még szűz. Ő csak kézzel csinálja nekem én meg nem is mindig nyúlhatok hozzá. Szerintem nem velem van a baj. Sokszor próbáltam megbeszélni vele, hogy miért nem akarja de csak hazudozik meg kifogásokat keres én meg lassan megőrülök. Nagyon megszerettem és jó volt vele ez a másfél év de már nem bírok várni. Mit tegyek?

19/F

2013. júl. 21. 13:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%
Erőszakold meg!Vagy dugj meg egy kecskét!
2013. júl. 21. 13:32
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan nekünk kell megmondani??? Tudd már magadtól, hogy kell-e neked a lány, vagy sem... Eleve valami baj van veletek ha 1,5 év alatt nem tudott megbízni benned annyira, hogy engedje.
2013. júl. 21. 13:37
 3/21 anonim ***** válasza:
27%
Másfél éve még 16 sem volt a lány!
2013. júl. 21. 13:39
 4/21 anonim ***** válasza:
40%

1.Sötét vagy.Nem tudsz vele normálisan beszélni

2.Nem tudsz döntéseket hozni.

3.Nem vagy szerelmes abba a lányba!

2013. júl. 21. 13:40
 5/21 piriiiiii ***** válasza:
70%

Hát ez furi... nemtom, mi a gond, csak azt tudom, hogy azért a kamasz lányokban is teng a hormon, meg minden, és ők is kíváncsiak a szexre. 17 évesen már jócskán.

Amúgy miket hazudozik? Milyen kifogásai vannak?

2013. júl. 21. 13:47
 6/21 anonim ***** válasza:
52%
Vezesd rá legalább a pipára
2013. júl. 21. 13:47
 7/21 anonim ***** válasza:
Biztos sűz?
2013. júl. 21. 13:49
 8/21 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy szopjon le, attól még szűz marad. Ha meg semmit nem akar akkor lapát.
2013. júl. 21. 13:51
 9/21 A kérdező kommentje:
15 volt amikor összejöttünk, akkor még nem is vártam tőle csak kérdezősködtem néha és nem mondta, hogy ne kérdezősködjek. 6 hónap után megkérdeztem, hogy akarja-e és nemet mondott, 9 hónap után nyúltunk először egymáshoz. Azóta is itt járunk de ezt is ritkán engedi. Azt mondja, hogy nem kívánja (pedig tudom, hogy de), fél hogy ránk nyit valaki de ezt akkor is mondja ha tök egyedül vagyunk, nincs kedve, megvan, fáj valamilye, nem ér rá (????) ilyen hülyeségeket egy 13 éves se vesz be. 3 barátnőm volt előtte, abból kettővel majdnem minden találkozáskor szexeltünk, úgyhogy nem hiszem, hogy most én vagyok a hibás. Szopni se akar mert az szerinte milyen undorító. Én így nem tudok vele mit kezdeni, ezért kérdeztelek meg titeket, hátha ti tudtok okosat mondani erre a helyzetre. Elvileg szűz, legalábbis amikor engedte akkor úgy vettem észre. Vagy most akkor 30 éves korában akarja elveszíteni amikor férjhez megy vagy mi? Erről jutott eszembe, hogy amúgy nem vallásos.
2013. júl. 21. 14:02
 10/21 anonim ***** válasza:

Szerintem szakíts vele, ha már most ilyen, gondold el milyen lesz később... az ilyet feleségül se venném (mondjuk én nő vagyok) azért 1,5év alatt igazán megbízhatott volna már benned, legalább egymás testét megismerhettétek volna stb.... undorítónak tartja azt, hogy örömet szerezzen a párjának??? nem is értem.

23/l

2013. júl. 21. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!