Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 éve nem dugtam. Szakítsak vele?
2011-ben voltam utoljára lánnyal mert összejöttem a barátnőmmel akire már másfél éve várok és nem hajlandó lefeküdni velem. 17 éves. Még szűz. Ő csak kézzel csinálja nekem én meg nem is mindig nyúlhatok hozzá. Szerintem nem velem van a baj. Sokszor próbáltam megbeszélni vele, hogy miért nem akarja de csak hazudozik meg kifogásokat keres én meg lassan megőrülök. Nagyon megszerettem és jó volt vele ez a másfél év de már nem bírok várni. Mit tegyek?
19/F
én rééég kidobtam volna...itt a csajjal van a gond...az a tipikus "nincs kedvem dugni, mert fáj a fejem"-fajta...hagyd a fenébe:)
22/L
Ááá nincs az a nő aki miatt 1.5 évig szex nélkül élnék.Pár hónap még ok,na de több éve...biztos hogy dobnám.Megmondanám neki,most vagy lesz szes vagy sem,mert kidoblak ennyi.Azért a lóf...sznak is van vége.Elötte még jól szopasd le.
Amúgy szerintem nem szeret eléggé.Úgy hogy dobnám.
Amúgy sem jó a kapcsolatotok, hiszen nem őszinte veled, mert eddig még őszinte valós okot, magyarázatot nem adott.
Nem attól fél, hogy dobod ha lenne szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!