Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1,5 éve nem dugtam. Szakítsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1,5 éve nem dugtam. Szakítsak vele?

Figyelt kérdés

2011-ben voltam utoljára lánnyal mert összejöttem a barátnőmmel akire már másfél éve várok és nem hajlandó lefeküdni velem. 17 éves. Még szűz. Ő csak kézzel csinálja nekem én meg nem is mindig nyúlhatok hozzá. Szerintem nem velem van a baj. Sokszor próbáltam megbeszélni vele, hogy miért nem akarja de csak hazudozik meg kifogásokat keres én meg lassan megőrülök. Nagyon megszerettem és jó volt vele ez a másfél év de már nem bírok várni. Mit tegyek?

19/F

2013. júl. 21. 13:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%

én rééég kidobtam volna...itt a csajjal van a gond...az a tipikus "nincs kedvem dugni, mert fáj a fejem"-fajta...hagyd a fenébe:)

22/L

2013. júl. 21. 14:18
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem tom erre miért most jössz rá.... Másfél év után. De amúgy szakíts vele, de ne ez legyen az indokod, hanem hogy már nem szereted....
2013. júl. 21. 14:20
 13/21 anonim ***** válasza:

Ááá nincs az a nő aki miatt 1.5 évig szex nélkül élnék.Pár hónap még ok,na de több éve...biztos hogy dobnám.Megmondanám neki,most vagy lesz szes vagy sem,mert kidoblak ennyi.Azért a lóf...sznak is van vége.Elötte még jól szopasd le.

Amúgy szerintem nem szeret eléggé.Úgy hogy dobnám.

2013. júl. 21. 14:23
 14/21 anonim ***** válasza:
63%
Lehet, hogy bántalmazták gyerekkorában. Nem tudhatod..
2013. júl. 21. 14:30
 15/21 anonim ***** válasza:
41%
Szerinted 1,5 év után nem kellene mondani, ha bántalmazták? Akkor ne legyen kapcsolatban a csaj, ha csak sz@rozni tud, de nem szól semmit....
2013. júl. 21. 14:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Az szóba se kerül,hogy esetleg a kérdező is kretén?
2013. júl. 21. 14:40
 17/21 anonim ***** válasza:
A női nem szégyene az ilyen. Dobd ki!
2013. júl. 21. 15:15
 18/21 anonim ***** válasza:
ha a kérdező kretén, akkor is szakítania kell.
2013. júl. 21. 15:18
 19/21 anonim ***** válasza:

Amúgy sem jó a kapcsolatotok, hiszen nem őszinte veled, mert eddig még őszinte valós okot, magyarázatot nem adott.

Nem attól fél, hogy dobod ha lenne szex?

2013. júl. 21. 17:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Kuka a kis szűz ku..rva...e pazarold rá az időd miközben fincsi puncikat dughatnál.
2013. júl. 21. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!