Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem vagy én vagyok nagyon hülye?
A sztori a következő !
Elég kesze kusza történet, és kérem aki tud adjon értelmes , normális választ .
Barátnőm és én együtt voltunk 8 hónapot , én 24 ő 21 éves és sokáig nagyon jól működött minden , csak részemről nehéz volt lenyelni azt a tényt , hogy sok a fiú barátja közben ha én a lány ismerőseimmel beszélgettem már hisztit kaptam . Sok havi vita után nyíltan is megkaptam a szemembe ,hogy akárkivel beszélek és nőnemű azért ő szólni fog vagy tudtomra adja a nemtetszését . Egyetlen egy írott szabály volt kettőnk között ,azaz hogy az exekkel kapcsolatot nem tartunk ! 6 hónap után ezt is megszegte mivel felkereste neten , plusz még náluk is volt ha nem is nála konkrétan . Nálam ennél a pontnál a bizalom megrendült , és magamat is meglepve eléggé féltékeny típus lettem . Az vagyok viszont csak egy bizonyos szintig , de mikor rákérdeztem miért beszél az exxel és azt a választ kaptam hogy " köztük mindig volt és van egy láthatatlan dolog " akkor ott elszállt minden kis bizalmam . Együtt bérlünk egy szobát és mostanság már nagyon elharapódzott a helyzet . A munkahelyen megismerkedett egy sráccal aki vallja neki csak haver míg "exem " is vallja hogy neki nem kell a srác semmilyen értelemben csak most ezekben a háborús időkben jó vele tölteni az időt . Több közös ismerősünk is mondta , hogy ne féljek a srácnak nem fog kelleni , ne féljek . Viszont az meg extra rosszul esik , hogy tegnap is vitáztunk a srác lent megvárta ő elment és nála aludt olyan indokkal , hogy " ilyen feszültségben ő nem tud itthon aludni " Valószínűleg elrontottam én is sok dolgot és rengeteg mindent másképp kellett volna csinálnom de már ez van . Csak szerintem exem részéről elég gusztustalan ez a viselkedés pár nap szakítás után már mással ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!