Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (meleg téma)
A párommal 1 hónapja vagyunk együtt és azt szeretné, hogy nyilvánosan is felvállaljam a kapcsolatunkat. Én viszont még nem mertem elmondani a szüleinek azt sem, hogy meleg vagyok. Csak néhány barátom tudja rólam. A párom azt mondta, ha nem vállalom fel akkor szakít velem. A szüleimnek még el is mondanám, de az például zavar engem, hogy az utcán meg akar csókolni. Ennyire nem szeretném nyíltan vállalni, mert szerintem ez nem tartozik senkire. Nem szeretném, ha ez miatt szakítana velem, de nekem az utcai enyelgés nem megy.
Most mit tegyek? Előre is köszönöm a segítségeteket.
22/f
Ha emiatt akar szakítani akkor nagy tróger....tudja jól hogy milyen helyzet van Magyarországon és azt is, hogy a nyilvános "melegedés" nincs nagyon tolerálva hazánkban..kár...
17/F (m)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!