Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tudok csinálni? Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok csinálni? Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Párom szerdán szakított velem. Semmi előjele nem volt. Előző este még azt mondta szeret és még hétfőn ,hogy május végén menjünk együtt sátrazni. 18 évesek vagyunk mind a ketten. Neki előtte nem volt komoly kapcsolata és azt az indokot adta ,hogy neki szabadság kell. Elég rossz társaságban van.. lehetséges ,hogy nekik akar bizonyítani valamit? A legjobb barátját is teljesen ellökte magától, majdnem ugyanúgy ahogy engem. Szerdán, csütörtökön hívtam nem vette fel a telefont amikor felvette csak hazudott... ami nem volt jellemző rá. Soha nem volt még ilyen.. Kezdek bele nyugodni már, de ennni egyszerűen nem tudok mindig felfordul a gyomrom. Folyton előjönnek az emlékek. Az a legrosszabb ,hogy előtte nem is veszekedtünk ,hogy lett volna rá oka.. megakartam vele beszélni de nem akarja minden kapcsolatot elvágott. Pedig egyátalán nem ilyen amilyennek most akarja magát mutatni. Valaki valami tipp?!

2013. ápr. 27. 22:39
 1/3 Buborék Fejü ***** válasza:

Gondolom az nem játszik, hogy más pasival csináld?!

Féltékeny típus?

2013. ápr. 27. 22:47
 2/3 Buborék Fejü ***** válasza:
Bocs ezt nem ide :D férre klikkeltem :D
2013. ápr. 27. 22:49
 3/3 anonim ***** válasza:
hagyd a francba ezt a bolondot nehogy már igy megaláz és még te fuss utána... keress mást most rögtön hogy ne is akarjon visszajönni majd rájön hogy hülye volt de már késő lesz
2013. ápr. 28. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!