Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Komoly kapcsolat után hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolat után hogyan léptetek tovább?

Figyelt kérdés
Röviden: Én szeretném a folytatást, ő nem. Dobott a távolságra és 1-2 elkövetett hibára hivatkozva (sosem csaltam meg). Én szeretném rendezni a dolgot, de ő már mással van. Hogyan léptetek tovább hasonló helyzetben? Volt már komoly kapcsolatom, de egyszerűen most nem megy...

2013. ápr. 23. 07:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9 Tudod, ahhoz olyan férfinek kell lennie valakinek, hogy a nő dobbantson. De egy kis egoista akarnok, aki veri az asztalt,és elvár mindent, de a másik embert nem segiti semmiben, azért nem kár.
2013. ápr. 23. 08:07
 12/16 anonim ***** válasza:

"Most nem mondod komolyan, hogy szeritned az elvárás lenne, hogy a pasi mondjuk melozik és utána buszozzon v autozzon 100-200-300 kmt is? Ezt nem lehet megoldani anyagilag sem és ideileg sem. Ezt viszont egy Nő nem várhatja el a pasitól. "

Tessék prof, itt a kért mondatod.

2013. ápr. 23. 08:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Én ezzel nem arra utaltam, hogy a másik fél ül a babérjain és várja a párját, hanem arra, hogy égy NŐ nem várhat el ilyet egy FÉRFITŐL (és forditva sem!) mivel mint emlitettem anyagilag ez hosszutávon nem megoldható.

és most nem hozom fel a benzinárakat és a tömegközlekedési jegyek árát sem, mert én itt számoglattam és ha nagyjábol 30 000-40.000Huf ra jön ki az utazási költség havonta, ha átlagosan 200kmre számolunk.

Te kiadnál ennyi pénzt havonta csak utazásra?

2013. ápr. 23. 08:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen.

De tudod, ha két ember szereti egymást, akkor biztos vagyok benne, hogy megtudják találni mindkettőjüket kielégitő megoldást. Már ha akarják. Ha meg nem, akkor ezer kifogás lesz.

2013. ápr. 23. 08:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Persze nagyon szeretik egymást meg dúl a láv... "ideig óráig" (idézet magamtól)

de hiába találnak alternativ megoldást AKKOR IS belefárad az egyik fél ebbe egy idő után.

Ismered azt a mondást, hogy "Minél hosszabb egy hidd annál hamarabb szakad ketté." És ez itt tökéeltesen igaz is, ugyanis Mo-n nagyon kevés fiatal engedheti meg magának hogy havont tizezreket költsön CSAK utazásra.

2013. ápr. 23. 08:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Prof. Shevy, totál egyet kell értsek veled ebben.
2013. ápr. 27. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!