Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolat után hogyan léptetek tovább?
"Most nem mondod komolyan, hogy szeritned az elvárás lenne, hogy a pasi mondjuk melozik és utána buszozzon v autozzon 100-200-300 kmt is? Ezt nem lehet megoldani anyagilag sem és ideileg sem. Ezt viszont egy Nő nem várhatja el a pasitól. "
Tessék prof, itt a kért mondatod.
Én ezzel nem arra utaltam, hogy a másik fél ül a babérjain és várja a párját, hanem arra, hogy égy NŐ nem várhat el ilyet egy FÉRFITŐL (és forditva sem!) mivel mint emlitettem anyagilag ez hosszutávon nem megoldható.
és most nem hozom fel a benzinárakat és a tömegközlekedési jegyek árát sem, mert én itt számoglattam és ha nagyjábol 30 000-40.000Huf ra jön ki az utazási költség havonta, ha átlagosan 200kmre számolunk.
Te kiadnál ennyi pénzt havonta csak utazásra?
Igen.
De tudod, ha két ember szereti egymást, akkor biztos vagyok benne, hogy megtudják találni mindkettőjüket kielégitő megoldást. Már ha akarják. Ha meg nem, akkor ezer kifogás lesz.
Persze nagyon szeretik egymást meg dúl a láv... "ideig óráig" (idézet magamtól)
de hiába találnak alternativ megoldást AKKOR IS belefárad az egyik fél ebbe egy idő után.
Ismered azt a mondást, hogy "Minél hosszabb egy hidd annál hamarabb szakad ketté." És ez itt tökéeltesen igaz is, ugyanis Mo-n nagyon kevés fiatal engedheti meg magának hogy havont tizezreket költsön CSAK utazásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!