Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja "járok" egy lánnyal, de nem alakulnak fényesen a dolgaink. Szerintetek mit tegyek?
14 éves vagyok, gimibe járok, és egy barátommal összejöttünk két lánnyal, akik egyébként legjobb barátnők.
Azért írtam idézőjelben a járást, mivel az eltelt egy hónapból EGY HETET voltunk együtt, mint pár! Az utóbbi háromban sulin kívül sehol sem voltunk együtt, részben az időjárásnak, részben a barátnőmnek köszönhetően, mivel a szülei nem igazán támogatják az együttlétünket. Plusz neki fontosabb a tanulás mint nekem, és nem kevés programja van délután is... Nem tudom, ezek mellett nevezhetem-e egyáltalán barátnőmnek? Úgy vagyok vele, hogy egy hetet adok ennek az ügynek, hogy változzon, és utána szakítok vele (ezt neki csak egy hét múlva mondom). Már bőven adtam lehetőséget neki, hogy változtasson. Hetente többször hívom sétálni, étterembe (pl. hónapfordulón), de semmi. Az én türelmem is véges, és ezek után úgy érzem, nincs hosszú közös jövőnk, hacsak nem változik valami... Ötletem sincs. Mit csináljak? (nemet és kort is, légyszi!)
fiatal korod ellenére rájöttél a megoldásra
respect
Ha nem változtat akkor megérdemli, hogy szakíts mert nem vagy neki elég fontos. Nekem is volt hasonló problémám egy volt barátnőmmel csak én 2 hetet adtam neki és meg is mondtam neki, ő megtette. Egyébként tényleg van eszed ahhoz képest, hogy ilyen fiatal vagy, így tovább
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!