Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt olyan nő, aki azért nem mer szakítani, mert attól fél, hogy a történelem ismétli önmagát?
ursula ezzel csak egy baj van. Soha nem találtam meg a közös hangot a nálam fiatalabbakkal. De az már iskolás korom óta így van. Valahogy mindig kilógtam a saját korosztályomból, mindig a nálam pár évvel idősebbekkel éreztem jól magam. És ez most szépen visszaütött.
Csak azt tudnám, miért érdemlek ekkora büntetést?
Én pasiként írom Neked, hogy ettől ne tartsál.
Először is, ugyan fiatalabb vagyok, mint Te, mégis azt mondom, próbálj meg javítani a kapcsolatodon. Magától semmi nem fog megváltozni.
Ha pedig nem megy, szakíts. Rengeteg egyedülálló te korodbeli és fiatalabb faszi van fönt a különböző párkereső oldalakon, akik benne vannak könnyedebb kapcsolatba is.
28/F
Kedves Anonim!
Ismerem a helyzeted, ezért is kérdezek határozottan: Az mondod a kapcsolatotok semmilyen szempontból sem kielégítő, de félsz az egyedülléttől. Miért, most nem vagy egyedül? Egy rossz kapcsolatban szenvedni szerintem rosszabb, mint egyedül. Gondolj bele, ha most más utat választottál volna ebben a pillanatban, akkor lehet most pont arra sétálnál, amerre a Nagy Ő és "pont" egymásba botlanátok, ahogy a nagy könyvben meg van írva. De most ott ülsz a gép előtt és tanakodsz, addig amíg késő nem lesz. Azért mert anno nem jött össze még egy egy éjszakás kapcsolat sem, az még nem jelenti azt, hogy most se fog. Nyilván való, hogy ha ilyen rossz a kapcsolatotok, akkor kicsi az esélye, hogy együtt legyetek életetek végéig... De akkor mire vársz? hogy elmúljon feletted az idő és még nehezebb legyen találni -idősebben- egy normális pasit? Addigra a "maradékot" is elhappolják! Ráadásul minél tovább tart -általában- annál fájóbb majd szakítani, mert azért csak ott van még pár emlék plusszban.... és ezek bizonytalanabbá teszik az embert és megragadnak egy kevésbé jóban, mint hogy merjenek időben váltani. Aztán megszokják a "kevésbé jót" (vagyis a rosszat) és elhitetik magukkal tudat alatt, hogy nekik ez jutott! Inkább kockáztass (amíg van időd), mint beletörődj a kevésbé jóba! Ennél még az egyedüllét is jobb, mert ha legalább jön egy "jó party" akkor nem kell elhalasztanod a lelkiismereted miatt...!
Lehet azóta már változott a helyzet, látom februári az írásod, de kíváncsi vagyok változott-e valami.
Ha van kedved, írd meg! Hasonló helyzetben vagyok én is.
ÜDv,
Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!