Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még jövője a kapcsolatunknak?
Figyelt kérdés
Nagyon kapcsolat párti vagyok, elítélek minden egyéjszakás sztorit és hasonlót. Barátnőmmel 1,5 éve vagyunk együtt, fél éve összeköltöztünk. Kiderült róla, hogy annó mikor velem összejött 1-2 héttel előtte kevert egy sráccal, csak szex és más semmi című sztori. Tudom, hogy előttem volt meg semmi közöm hozzá és régen is volt, de úgy érzem, hogy félre ismertem és ő is olyan mint a többi, ki tudja ezen az alapon, hogy miket nem tudok még róla. Teljesen kiábrándultam belőle, érintését sem tudom elviselni, jóformán a hátam közepére sem kívánom, pedig tényleg nagyon szerettem, az első lány volt akivel tényleg úgy éreztem hogy csak vele tudok élni, nélküle nem. Elmondása szerint szex nem is volt köztünk, csak amolyan ""kéz-száj" játék, de persze ezt sem hiszem el, és ez is gáz önmagában. Most hazament pár napra a szüleihez....
szerintem meg hülye Vagy kérdező... előtted volt és kész... örülj annak hogy az ilyeneket előtted tapasztalta meg, mert így más nincs benne kíváncsiság...
2013. febr. 9. 19:36
12/25 A kérdező kommentje:
hát jah, ez is nagyon nagyon igaz
2013. febr. 9. 19:37
13/25 anonim válasza:
* már
Amúgy meg miért mondta volt el? Előtted volt, nem Rád tartozik... szerintem
2013. febr. 9. 19:38
14/25 anonim válasza:
Te nem vagy normális kérdező, ez a véleményem.
1. Sem érzelmileg, sem fizikai értelemben nem csalt meg, mivel ez előtted történt.
2. Mindenkinek van egy bizonyos múltja, kinek ez, kinek az. Az ember esendő lény, erős szexuális késztetéssel. Nem mindenki makulátlan és szentéletű, hogy ezt kizárólag párkapcsolatban élje meg. Az számít, ami MOST van.
3. A hülyeséged miatt most el fogsz veszíteni egy egyébként jó társat, szerelmet, akivel szép életed lehetne. Én a csaj helyében hagynálak ott egy ilyen után, ha egy ilyen miatt meginogsz irántam.
2013. febr. 9. 19:40
15/25 anonim válasza:
Ja és még annyit tennék hozzá, hogy te nem a barátnődet szeretted eddig sem mint valódi, TÖKÉLETLEN embert, hanem egy ideált. Nőj fel.
2013. febr. 9. 19:42
16/25 anonim válasza:
utolsóval egyetértek...
azelőtti voltam...
2013. febr. 9. 19:43
17/25 A kérdező kommentje:
én sajnos ilyen dolgokon nem tudok csak úgy túllépni. Amikor összejöttem vele, leszögeztük, hogy nem bolygatjuk egymás múltját mert én ilyen vagyok. Erősködött, hogy legalább egy számot mondjunk akkor csak, hogy kinek hány volt. Nem örültem neki, de kimondtuk ugyanazt a számot. És most bebizonyosodott, hogy hazudott. Ki tudja akkor most pontosan mennyi az annyi. Ha van egy lánynak előttem 4 akkor összejövök vele, de ha 16 akkor elkerülöm messzire...
2013. febr. 9. 19:50
18/25 anonim válasza:
"Előtted volt, nem Rád tartozik"
Gratulálok okoska! A fenét nem tartozik rá. Én mindent megbeszéltem a barátnőmmel, az összes kapcsolatomat felfedtem előtte és ő is előttem. Ez a normális kapcsolatoknál így történik, egyszerűen ilyet nem lehet eltitkolni a másik előtt.
2013. febr. 9. 19:56
19/25 A kérdező kommentje:
én is így gondolom, írjatok még...
2013. febr. 9. 20:00
20/25 anonim válasza:
Okoska nem vagyok, de köszi a megszólítást...
Nem tartozik rá, de tény, ha megkérdezi nem szép hazudni... de csak úgy mondogatni kinek mennyi volt szerintem felesleges...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!