Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szakítottatok már úgy pasival, hogy a párkapcsolatban nem is, de az ágyban nagyon jó volt, még is véget vetettetek az egésznek?
Tudod, rájöttem hogy az a nagy baj, hogy nekem mindig meg kellett felelnem másoknak (különösen a párjaimnak). Határozatlanabb voltam, ezáltal nem is én domináltam a kezdeti kapcsolataimban, most pedig már hiába szándékozom átvenni az irányítást, kicsit férfiként viselkedni, egyszerűen bennem maradt az az érzés, hogy mi lesz ha mégse felel meg "neki", mi lesz ha nem lesz elég az amit nyújtani tudok... Tudom hülyeség így felfogni a dolgokat, de ez belém ivódott, nem mostanában fogom leküzdeni úgy hiszem, sajnos
próbáld meg úgy, hogy
1. megismered a másikat (randizgattok)
2. és ha kölcsönösen kijöttök csak akkor szeretsz bele
Az ágyat meg hagyd a végére, ha már jól kiismerted.
A legtöbben ott hibázzák el, hogy a.) azt se tudják mi a szerelem (összekeverik a vonzódással) b.) és elkapkodják a dolgokat azt indíts a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!