Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért hagytátok el a barátotokat?
1/ árulás (és itt a megcsalásnál fokozatokkal magasabb dolgokra gondolj)
2/hazugság, hazudozás
3/átverés(főleg akkor ha olyan nyiltan álltál a dolgaihoz-de mindenhez-ami 1000-ből 1 kapcsolatra jellemző
kb. ennyi, ha szereted az illetőt.
Megüt, mocskosul beszél velem/rólam, megcsal, ha kiszeretek belőle és már azt érzem, hogy csak nyűg vele lenni...most ennyi jutott hirtelen eszembe, ami miatt szakítanék.
A legutóbbit nem én hagytam el, hanem ő szakított távolsági okok miatt.
A 2-est még kiegészíteném
4/cserben ill. bajba hagyás
lássuk csak...
az elsőnél ő szakított
a másodiknál közösen egyeztünk meg,hogy a távolság miatt ez nem menne
a harmadik azért mert nagyon erőltette a szexet
a negyediknél ő szakított
az ötödiknél azért mert egyre igénytelenebb és gusztustalanabb lett,teljesen megváltozott
a hatodiknál magába fordult,nem foglalkozott velem,és a sokadik "mi a baj" után meguntam a hangulatemberségét
a hetedikkel egyik napról a másikra megszakadt a kapcsolat. nem keresett,nem hívott,semmi,az óta nem láttam.
a nyolcadik nem tudott komoly lenni,és mikor be volt lőve,olyan dolgokat csinált,amikre azt mondtam már,hogy "én ezt nem ismerem"
a kilencedik szintén állandóan a szexet sürgette,de aztán,ahogy a többivel se,vele se lett semmi komolyabb a csókon kívül
a tizedik meg úgy kezelt,mint valami ügyfelet "majd ha ráérek.." "majd meglátom..." "aha,értem.."
Lehet,túl nagyok az igényeim,de én olyan kapcsolatot szerettem volna,amiken érződik,hogy szeret és szerelmes is a srác.Ilyennel még nem volt dolgom,de lassan kezdem úgy érezni,hogy az én hibám,mindenesetre egyik se tartott 3 hónapnál tovább. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!