Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tortent mar csoda a parkapcsolatotokban?
Figyelt kérdés
Voltatok mar ugy h azt hittetek minden elveszett es h helyrehozhatatlan minden es a vegen megis sikerult ujra egymasra talalnotok?2013. jan. 1. 15:55
1/7 anonim válasza:
nem...nálunk a vége volt a csoda...
3/7 anonim válasza:
Hát ilyen még ne volt. Igaz amikor összevesztünk 2 hónap után újra összejöttünk mert nem bírtuk ki egymás nélkül, de az sem tartott tovább 3 hónapnál, már erőlködés volt, barátnőm is megismert új srácokat egyik nagyon nyomult rá meg a barátnőmnek is bejött a stílusa. Így inkább abban maradtunk hogy zárjuk le ezt egy életre és éljük a magunk kis világát:( Nekem nagyon fájt mert én nekem nagyon hiányzott még utána mert én tényleg szívből szerettem de túl tettem magam rajta. Ez van. Nincsenek csodák, jobb ha elhiszed.
4/7 anonim válasza:
Történt.Igaz nem lett esküvő a vége..
5/7 anonim válasza:
3
Azért mert veled nem történtek, azért még más emberrel történhettek, és történhetnek.
mint ahogy velem is történt.
6/7 anonim válasza:
4
Amikor azt hittem, hogy vége, utánam jött visszavitt magához, és odaköltözött hozzám, és megismerhettem a kislányát:)és megkérte a kezem és bemutatott a szüleinek, pedig nem akartam őket megismerni..
Ha ezt elötte nekem valaki mondja-nem hiszem el.
7/7 anonim válasza:
6+
Majdnem 20 éve volt:) De volt és megtörtént. és még ha rövid ideig is, de boldog voltam, úgy ahogy keveseknek sikerül az életük folyamán:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!