Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen? Összezavar.
Barátnőmmel úgy terveztük hogy együtt szlveszterezünk. De még nem dönöttük el hogy hol is leszünk. A döntést azt ráhagytam . Sajnos nagyon tökölős és szilveszter előtt egy nappal döntötte el. Sebaj -gondoltam- minden jó idáig. Csak hogy azt nem tervezte bele hogy nem vihet egy embert SE. Így nekem máshol kellett töltenem a szilvesztert. Persze ezt h nem mehetek pont aznap. 31-én tudtam meg. Szerencsére vannak jóbarátaim és elhívtak magukkal falura. 31.-én egésznap 10órától próbáltam hívni de vagy ki volt kapcsolva vagy nem vette fel. 19:40-órakkor küldött egy sms-t hogy akkor most mi lesz. Felhívtam 21-kor de akkor már annyira leitta magát hogy azt se tudta kivel beszél-velem beszélt-. Másnap. Vagyis ma. egy sms-t egy csörgetést annyit nem kaptam. Én hívtam fel hogy kívánjak neki boldog.
Két nappal az ünep előtt 29.-én együtt voltunk. Sétáltunk és smárolgattunk. Nagyon jól megvoltunk. Bár azóta nem találkoztam vele. Legközelebb szerdán tudok vele. Szerintek mit kéne csinálnom? Szakítsak? Beszéljem meg? Úgy érzem a kapcsolatban csak én adok és semmit sem kapok. Megéri-e tovább folytatni?
Légyszives értelmes válaszokat írjatok. Ne olyanokat h "tésztát mert azt szeretem". Ne gyerekeskedjünk.
én 17/f
a lány pedig 15
Emiatt nem kell haragudnod rá, még csak 15 éves.
Tervezést csak a főiskolán tanítanak. :)
Majd legközelebb, még jó hogy minden évben van szilveszter.
Ha vegyes társaság volt, akkor gyanúsan le is feküdt valakivel. Kapásból ott hagynám.
[off]
az szilvásbukta, te! :D
[/off]
Mióta jártok? És azt a részt nem értem, hogy miért nem vihetett egy embert sem? Egyáltalán hova? És neked miért KELLETT máshol töltened a szilvesztert?
Amúgy véleményem szerint elég papucsnak nézhet, vagy csak szimplán leszar ha ezt meg meri csinálni, plusz még másnap délután sem keres/reagál, de persze az is igaz, hogy fiatal. Beszéld meg vele hogy téged ez zavar és mondd el neki, hogy neked mi fér bele egy kapcsolatba és mi nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!