Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket cserélt már le a párotok?
Sziasztok!
A párom tegnap szakított velem és lecserélt egy másik lányra. 15 vagyok ez volt az első kapcsolatom...másfél évig voltunk együtt.
Nektek volt már ilyenetek?Hogy éltétek túl?Kérlek segítsetek nagyon rosszul vagyok...annyira lecsökkent ettől az önbizalmam hogy egy sokkal jobb és csinosabb lánnyal van...és mindennap látnom kell őket a suliba.
Adjatok kérlek tanácsokat mert mindjárt becsavarodok , nagyon reménytelennek érzem magam.
én lassan 20éves vagyok, és nem is egy ilyen eset volt már. Az előző barátomat őszintén szerettem, de megcsalt, hazudott, nagyon fájt, de szakítottam vele, no de mindennek már 6hónapja, és tádáám itt vagyok boldogan :) És pénteken ismét randizom egy új sráccal, aki remélhetőleg boldoggá tesz:)
Fel a fejjel kiscsaj, mutasd meg magadnak és nekik is hogy penge vagy, belevaló és menő! És gondolj arra hogy fiatal vagy, előtted az élet, nehogy már egy ilyen után sírj, majd fogja még bánni, de te akkor már mással leszel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!