Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerencsés még 2 szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerencsés még 2 szakítás után újra összejönni?

Figyelt kérdés

2012. dec. 11. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
attol függ,nem ismerjük a sztorit
2012. dec. 11. 19:59
 2/7 A kérdező kommentje:
röviden és tömören annyi,hogy valahogy nagyon nem tudjuk egymást megérteni. Ő mindent akar elsőre én meg inkább nem sietnék semmivel. Mindnen megsértődik a csávó és egyéb idegesítő szokásai vannak még. 1.szakítás után ígérte,hogy meg fog változni, de semmi. ezért is lett többek között nagyon elegem belőle
2012. dec. 11. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:

hát persze. de csak akkor, ha nem írsz ki utána ilyet:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2012. dec. 11. 20:02
 4/7 A kérdező kommentje:
igen gondolkoztam ezen is. Szüleim nem tudnak arról,hogy már volt szakítás. úgy részleteket nem nagyon tudnak, de ez is megfordult már a fejemben:|
2012. dec. 11. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Én mindig azt mondom, hogy tanuljunk a hibáinkból.
2012. dec. 11. 21:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem értitek meg egymást, úgy beszélsz róla, hogy "csávó", és eleged van belőle, akkor szerinted van értelme?
2012. dec. 13. 15:00
 7/7 A kérdező kommentje:
nincs értelme, nem is lett belőle semmi és nagyon nem bánom hogy így lett
2012. dec. 13. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!