Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sírt a pasim mikor szakítottunk. Ez azt jelenti hogy szeret?
A barátommal 2 évig voltunk együtt de szakitottam vele mert sokat veszekedtünk... Amúgy sose láttam még sírni meg ő nem is olyan síros tipús. De mikor megmondtam hogy szakitok elkezdett sírni és könyörögni hogy ne szakítsunk. Szerintetek ezt miért csinálta?
16/L
Szerinted?
Már ne haragudj, de van ennél bugyutább és nyilvánvalóbb kérdésed a tarsolyodba?!
Nem vagyunk egyformák. Én is sírtam. Nagyon-nagyon megviselt.
Majd eltelt közel 30 év és újra egymásra találtunk.
Szerintem gondold meg! Valóban szereted?
F.
Az első szerelmet nejéz elengedni. Talán ezért, talán tényleg szeret és érzékenyebb fajta, vagy csak túl fiatal.
Az én barátom is sírt amikor szakított velem. 19 éves volt. (Apám megfenyegette, h engem ver meg, ha ő nem hagy el.)
Ő hiába szeret téged, ha te őt nem. Ha nem szereted, ne járj vele csak azért mert ő szeret téged. Majd kiheveri és talál olyat, aki jobban illik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!