Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom már másba szerelmes, de nem tőle tudom. Sajnos úgy tűnik komoly, nem csak fellángolás. Mit tegyek?
Rúgd ki a rossz hirt vívőt..
"Ha a másik lány nem viszonozza, van rá esély, hogy elfelejti? "
Nem.
Hat en is kivancsi lennek a sztoridra, h mit lattal. Jo pelda erre az en esetem, h ne itelj elsore! A parommal Eurovizios partin voltunk. Kb 50 asztal es 8 nagy tv kepernyon lehetett nezni a musort.
Szoval a mellekhelyisegbol visszaterve arra lettem figyelmes,h parom a szomszed asztalnal ulo lannyal nevetgelt.(A csaj forditotta a szeket az asztalunk fele.) Pont azt a pillanatot kaptam el, amikor egymasra nevettek. Hat felment bennem a pumpa rendesen! Nagy lazan odaleptem paromhoz es szenvedelyesen megcsokoltam. A csaj egybol elhuzott es egesz este kerult engem :) A parom nevetve meselte, h ranyomult a csaj, mert az hitte,h egyedul van ott. A parom meg nem birta nevetes nelkul, mert nagyon gagyi dumat vagott le neki. Szoval nem kell mindent bemagyarazni, hogy hogy nezett a parod masra. Amugy mi 3 ev fel eve lakunk egyutt es 4 eve vagyunk egyutt. 32/n
ja es az utolso valaszolo vagyok es 3,5 ev akart lenni.
De hol van a kerdezo?
Van önértékelésed??
ha igen, akkor szakíts, egyértelmű.
Ha nincs, és gyáva vagy, akkor pedig várj a csodára (ami megjegyzem nem jön el), én is ezt teszem, de nincs értelme... hát hajrá, te tudod mit akarsz.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!