Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek lehet válóok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet válóok egy komolyabb (másfél éves) kapcsolatban az, hogy sosem áll ki mellettem?

Figyelt kérdés
Soha, még senkivel szemben nem állt ki mellettem. Nem arról van szó, hogy nem tudom megvédeni magam egy esetleges vita során, de néha azért jól esne a párom támogatása. Ha ott ül mellettem és szóváltásba keveredek akkor sem szól egy szót sem. És olyan emberekkel ápol elég jó viszonyt (többel is) akik kígyót békát köpködtek rám.. Kicsit elegem van már ebből, és amikor ezt mondtam neki, nem értette hogy engem miért zavar az hogy ő jóban van ilyen emberekkel, ez az én és érintett fél problémája és oldjuk meg mi. Köpni-nyelni nem tudtam, nem tudom merre tovább, akárhányszor belegondolok mindig másra jutok, néha arra hogy piti dolog emiatt egy egyébként jól működő, harmonikus kapcsolatot felrúgni, néha viszont úgy, hogy semmi keresni valónk egymás mellett mert nekem ilyen férfi nem kell...

2012. okt. 10. 20:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

2 probléma van.

1) a barátod alapvető jelleme a konfliktuskerülés

Mindig ilyen lesz, úgyhogy ha megdöglesz akkor sem fog megváltozni. Nem kell érted himnuszt szavalnia, de semmiben sem fog melléd állni, ami konfliktusforrás lehet. Ha nem tetszik, lépj le.

2) Alaptalan rágalmazással szemben elég könnyű fellépni. Ha nincs okuk téged szidni, mégis miért szidnak? Kell neked ilyen emberek társasága?

Ha pedig a barátod összes haverja meg mindig mindenhol mindenki szid és lekváz, én elgondolkoznék rajta, hogy vajon miért?

2012. okt. 10. 21:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy milyen dolgokban jön ez elő. Mert ha kis csip-csup ügyek, akkor lehet, hogy te fújod fel, vagy te sértődsz meg olyanokon, amiken nem lenne érdemes. Ha viszont komolyabb dolgokról van szó, akkor talán nem érdemes energiát belefeccölni. Mert mi lesz, ha esetleg gyereket vársz és szülsz neki, és jön a szülés utáni depresszió, vagy nehézségek, megváltozott hormonháztartás, nehezebb hétköznapok... Akkor sem fog támogatni?
2012. okt. 11. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!