Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utazok messzire barátomhoz, már másfél hónapja nem láttuk egymást, de nagyon szeretjük egymást. Egy hétre megyek és ott fogok aludni náluk, de szüleit nem ismerem egyáltalán. Kell-e, illene-e vinnem valamit nekik? Ha igen, mit szerintetek?
Szia !
Apukának bort, Anyukának bonbont, de fiú vagyok, csajoknál nem tudom, hogy mi az illendő.
Én ilyen esetekben anyámat szoktam kérdezni.
Tedd Te is ezt, ők ált. tudják mi illik ilyenkor, de ha Te is bort és desszertet viszel, nem fognak megharagudni.
Ha nekem bort hozna a fiam barátnője, akkor megkérdezném tőle:
- Kislány, nem nézted te el a házszámot?
Ugyanis nem iszom alkoholt.
Utána bemutatkoznék a fiamnak:
- Peti, én vagyok az apád.
Köpni-nyelni nem tudnának. Ha a bor a legolcsóbb áruházi szemét lenne, akkor kidobnám. (Nem a szemük előtt, de ha később rákérdeznének a gyerekek, akkor elmondanám.)
Inkább ne legyen semmi, mint rossz ajándék. De ha nem is ismer, akkor miért venne nekem bármit is (a szülei pénzéből!)?
Ha jól érezte magát, akkor az elköszönésnél adjon inkább valamit, azt elhiszem, hogy én kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!